Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Audi A4 Cabrio Vs Insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Audi A4 Cabrio Vs Insignia

2 gün önce memleketimde aracımla dolaşırken deniz kenarında 2. vitesle yavaş yavaş ilerliyordum. Aşağıdaki resimdeki aracın aynısı alman plaka bir araç geldi yanıma. Dedi ki bu arabaya(insigniamdan bahsediyor) Almanya'da yüzüne bakmıyorlar. Burda herkeste var ne buluyorsunuz dedi. Zevkler tartışılmaz ben aracımdan memnunum dedim. Gel otobana seni yiyeyim dedi bana Sadece güldüm. Motorunun ne olduğunu filan hiçbişe bilmiyorum. Sonuçta o laflar yenmez. Yanımda kız arkadaşım vardı onu bi arkadaşımın evine bıraktım. Yanıma da gözlemci olsun diye bi arkadaşımı aldım. İskenderun- Hatay Otobanına çıktık. Bilirsiniz belki birazda virajlıdır yollar. Bununla gişeler çıkışında aynı anda başladık. Size bişe söyleyeyim 3. vitesten sonra resimdeki aracı görmedim bile yaklaşık bi 30 Km gittikten sonra sanırım bi 5 dakika arkadaşın gelmesini bekledim. Geldiğinde yan çizmeye başladı motoru güçlü vs vs. dedim adam olucaksın ozaman demekki yüzüne bakmadığınız araba senin arabanı geçermiş dedim. Özür ve iyi günler diledi gitti.
    Onu bunu boşverin ben arabamla gurur duyuyorum

Arkadaşın bu yaptığından sonra çok önceden çekindiğim bu fotoğrafın ne kadar haklı olduğunu anladım
    İnsignia 1.6 Turbo 180 BG aracın mı var herşey OKEY AYIK OLUN

Beyaz tutkudur.

Ynt: Audi A4 Cabrio Vs Insignia

Tebrikler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bizim arabalara verdiğimiz paralarla Almanyada bizde Audiye bakmayız deseydin heleki eski kasa

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
        Bizim arabalara verdiğimiz paralarla Almanyada bizde Audiye bakmayız deseydin heleki eski kasa
        ağzına sağlık yourock
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
          haha

Yorum

Bugun ben de yardirmak zorunda kaldim isler nedeni ile
            Canavara bir kez daha hayran oldum
            Sizi cok iyi anliyorum ama bu kendini bilmezler icin kiz arkadasi eve birakmasaydiniz degmez
            Etrafta cik densiz var ne de olsa

Yorum

Geçen gün bir mondeo aynı hareketi 75 yaşında babam ve 65 yaşında annemin yanında yaptı.Babamdan özür dileyerek ben de aynı cevabı vermek zorunda kaldım. Adam tekti biz ise bagaj yüklü ve 3 erişkin kişi. Muhtemelen 2.0ctdci dı.Çünkü ilk 2 viteste zorladı.sonrasını yazmıyorum bile.Bu kaplanlara şahinlere verdiğimiz para sonuna kadar helal olsun.
              ....
              Allah bizm kara şahinlere beyaz kaplanlara gri balinalara kaza bela vermesin..... haha urock oleyy

Edit:
              Forum kuralları madde.11
              11) Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Kişisel tartışmaların, hesaplaşmaların yeri burası değildir. Forumun huzurunu bozan tartışmalar forum dışındaki ortamlarda yapılmalıdır. Ayrıca forumdan uzaklaştırılan veya ayrılan üyeler hakkında olumlu/olumsuz mesaj yazmak yasaktır.

başkaları hakkında cevap hakkı doğuracak davranışlardan kaçınalım

Yorum

Haklısınız öyle bişeyler için kız arkadaş bırakılmaz ama sonuçta hız yapıcaz kızı tehlikeye atamam
                Beyaz tutkudur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                  Geçen gün bir mondeo aynı hareketi 75 yaşında babam ve 65 yaşında annemin yanında yaptı.Babamdan özür dileyerek ben de aynı cevabı vermek zorunda kaldım. Adam tekti biz ise bagaj yüklü ve 3 erişkin kişi. Muhtemelen 2.0ctdci dı.Çünkü ilk 2 viteste zorladı.sonrasını yazmıyorum bile.Bu kaplanlara şahinlere verdiğimiz para sonuna kadar helal olsun.
                  ....
                  Allah bizm kara şahinlere beyaz kaplanlara gri balinalara kaza bela vermesin..... haha urock oleyy
                  Valla fordlara bir türlü ısınamadım ben. Sadece Focus HB hoşuma gidiyor. Mondeo bana çok cazip gelmiyor açıkçası tek güzelliği Gösterge ordaki Navigasyonu
                  Beyaz tutkudur.

Yorum

gaza gelmıssınız bende olsam bende gelırdım sanırım ihihi
                    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                      gaza gelmıssınız bende olsam bende gelırdım sanırım ihihi
                      haklısınız gerçekten iyi gaz verdi çocuk ama dersini aldı
                      Beyaz tutkudur.

Yorum