Olsa nasıl olur diye düşünerek photoshopta biraz kestim biçtim.Boyutları S serisi ve 7 serisi kadar oldu.O boyutlara uyum sağlaması için bir kaç değişimde yaptım.Sizce böyle bir model çıksa nasıl olurdu?
arkasının coupe yapısından dolayı doğru açı yakalanınca önü büyük arka çok ufak gözüküyordu.
birkaç sefer arabaya bakarken o açıyı yakalayabildim ihihi
şimdi en azından o ölçü eşitlenmiş gibi duruyor, daha şekle girmiş araç, stoplar vs.'de düzeldikten sonra çokta güzel olur
şimdi biraz Clio'ya benzemiş stopları
Clio olarak düşünmemiştim.Sen clio diyince gözüme garip geldi şimdi. ihihi
Boyutlarını büttüğüm için biraz daha ağır başlı olsun diye böyle bir form düşünmüştüm stopları.Yaptıktan sonrada bana bentley gt,yeni c serisi arası bişey gibi gelmişti.
ooo GTC Geneve'yi hatırlattı bana
yanlız aracın arkasını böyle pısırık gibi yapmak yerine keşke bu fotodaki gibi daha kalıplı yapsalarmış.
sürtünme katsayısı uğruna tasarımdan ödün vermişler
ozaman böyle zaman buldukça çeşit çeşit Insignia'lar bekleriz ihihi
Insignia için modifiye sadece OPC Line - Steinmetz - Irmscher'le kısıtlı kalmamalı.
farklı modifiye edilmiş Insignia'larda gayet güzel olacaktır
Bu dizayn bayağı hoşuma gitti bi kaç rengini de denedim.Beyazın yansımaları farklı olduğu için özellikle koyu renkte iyi netice vermedi.Ama fikir veriyor.Opele bu fotoları mail atıyımda büyük sınıf böyle bi araç üretsinler. ihihi
resmen İnsiqnia CC olmuş bu ya.. aslında 1.8 Turbo 160 HP, 2.0 220 HP ve 2.2 240 HP olarak üretilse, 3'de qüçlü farklı motor seçeneği de olur ve panaromik cam tavan ve normal Cosmo lara qöre birkaç + özellik daha koyduğun zaman al sana İnsiqnia CC VW CC ye taş qibi bi rakip çıkartılır ve bence rağbette qörür.. uçuk fiyatları da olmasa Astra GTC ve bu araba iş qörür piyasada.. sizce? qümüş qriye bayıldım
Yorum