Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ev içi kamera önerileriniz..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ev içi kamera önerileriniz..

Arkadaşlar merhaba,

Evdeki bakıcı için kamera sistemi kurmak istiyorum.Ben dvr kayıt cihazlı 5 yada 6 kameralı bir sistem için fiyat aldım.Fakat fiyat baya bir tuzlu çıktı fiyat.Bende şu çin malı saat içine falan gizlenmiş olan tarzda,32 gb kart üzerine kayıt yapabilecek basit bir cihaz arıyorum.Tavsiyeleriz varsa yardımlarınızı & önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim..
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Ynt: Ev içi kamera önerileriniz..

Bülent alacağın cihazda mutlaka hareket sensörünün olmasına dikkat et mesala basit dediğin ürünler basarsın gidersin gün boyu boş odayı çeker ve işe yarayacağı zaman hafızası dolar bu sebepten bir bilgisayara bağlı 4-6 kamera takılabilen bir pcı kayıt cihazı alıyorsun ve programdan kayıtları yönetiyorsun kameraları küçük ve VIFI alabilirsin ama maliyet artar VIFI olunca allah kolaylık versin ne diyelim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih hocam biliyorsun ö.sonra zaten evde oluyorum.Onu için 6-7 saat kayıt yapsın yeter diyorum.İnternette bir tane kesintisiz 12-13 saat kayıt yapabilen digital saat içine monte edilmiş cihaz buldum.Fiyatıda 160 tl civarında.Acaba bu tarz cihaz kullanan varmıdır diye merak ediyorum
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Barkın a değer, en pahalısını al abi, arabana havadan durup dururken 4 lastik almayı biliyorsn
        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
          Barkın a değer, en pahalısını al abi, arabana havadan durup dururken 4 lastik almayı biliyorsn
          Amcası değilmisin? hediye et o zaman Ya da boş günlerinde sen gel
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

ya ben çok ucu açık konuşuyorum sanırım herne desem sonunda konu bana patlıyor bu aralar) Barkın'ın şeyi sağolsun ımm canı sağolsun ben boş günlerimde zevkle gelirim ama ben yine nezle oldum, bilmem gelsem iyi mi olur kötü mü?
            F30 Sport+

Yorum

ya ben çok ucu açık konuşuyorum sanırım herne desem sonunda konu bana patlıyor bu aralar) Barkın'ın şeyi sağolsun ımm canı sağolsun ben boş günlerimde zevkle gelirim ama ben yine nezle oldum, bilmem gelsem iyi mi olur kötü mü?
              İstemez amcası geçmiş olsun bu arada,Sana bakacak birini bulmazsak iyileşemeyeceksin bir türlü
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                İstemez amcası geçmiş olsun bu arada,Sana bakacak birini bulmazsak iyileşemeyeceksin bir türlü
                ha şunu bileydin)
                F30 Sport+

Yorum

Bende Kol saati var 6 rakamının deliğine kamerayı yerleştirmişler. 16 GB AVI formatında kesintisiz 10 saat kayıt yapabiliyor. Çin malı iş görüyor..
                  Alırken çektiği görünyü izleyin optik focus olmadığı için flu olabiliyor çekimler ve bu şekilde üretimden çıktığı için ayarda yapılamıyor.
                  Ayrıca bir çoğu USB 2.0 desteğinden mahrum. 10 mb lık görütüyü bilgisayara transfer etmek saatlerinizi alabiliyor.
                  Yada Microdisk üzerine kayıt yapanlar mevcut biraz fiyat farkı var ama Kart okuyucu ile pratik olarak içindekileri boşaltabilirsiniz.
                  Bu arada bu tarz secretcam olaylarının ekseriyetinde hareket sensörü mevcut değil.
                  Sürekli çekim modunda.

Yorum

IP kamera alabilirsiniz. gün boyu internet üzerinden evi izleyebilirsiniz.

Yorum

Bülent abi Turkcell de GÖZ diye bişey vardı araştır istersen. 3G üzerinden çalışıyordu sanırım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                        Bülent abi Turkcell de GÖZ diye bişey vardı araştır istersen. 3G üzerinden çalışıyordu sanırım.
                        Durumu okur okumaz benim de aklıma hemen turkcell göz geldi.kendi içine de kayıt özelliği var diye biliyorum.en yakındaki turkcell bayine bi sorun derim.daha yeni yeni başladığı için fiyat ta uygundur

Yorum

Teşekkür ederim arkadaşlar,Turkcell göz ve ip kamera işini araştıracağım
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Yorum

Teşekkür ederim,bende bu siteyi araştırmıştım
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                              X