aracıma navigasyon almayı düşünüyorum arkadaşlar.tam olarak ne alcağımı bilmiyorum nasıl çalıştığı konusunda da bir bilgim yok.daha önceden kullanmış olanlar yada konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.çok pahalı birşey düşünmüyorum.internette bunun gibi bişey buldum tam olarak ne almalıyım bilmiyorum http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...9839646/detay/
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
navigasyon
Collapse
X
-
Ynt: navigasyon
markasız ürün sanırım. bende neredeyse 1 yıl kadar önce markasız 5" navigasyonu 200tl'ye almıştım, 2" daha büyük ekran için 40tl fark çok iyi, onu almamış olsaydım şimdi bunu tercih ederdim
özellikleri de şuydu; sahibinden.com
ben memnunum üründen, sadece navigasyona çok yüklenirsem bazen kilitlendiği oluyor. bir sevmediğim huyuda normal kullanımda navigasyon açık mesela, şarja takınca igo'yu kapatıp bağlantı ekranını açıyor, bu yüzden igo'yu tekrar başlatmam ve o açılış ekranında 20-30 saniyeyi tekrar beklemem gerekiyor yani buda kontağı her açıp kapattığında igo'nun kapanacağı anlamına geliyor. yada araç içinde şarja takmayacaksın.
ama benim işlemci atlas, senin baktığın mtk'ymış, belki bu yüzden çalışma prensibi de farklı olabilir.
- işlemcisi 468mhz'miş, çok yavaş diyemem ama hızlıda değil orta halli
- ekran gayet iyi 7" ve 800x480 (benim 5" ekran 480x272 piksel)
- fm transmitter Astra için çok lazım olacak bir özellik değil, zaten aracın cd çaları mp3'de destekliyor olmalı. ama navi ekranından klip yada film izleyim dersen kullanışlı bir özellik, videonun sesini araçtan duyacaksın. (benimki seste biraz parazit yapıyor)
- bluetooth olması iyi birşey, ben telefon rehberini naviye yükledim aynı Insignia Cosmo'daki gibi telefonu kullanabiliyorum ama Çorum'da zaten arabayla şehiriçinde yolculuğum 15-20 dk.yı geçmediği için kullanamadım hiç ihihi
- av-in olması da iyi, eğer istersen geri görüş kamerasının kablosunu ön cam havalandırmasının oradan çıkartıp gerektiğinde naviye takabilirsin, bu sayede geri görüşe de sahip olabilirsin.
kısaca bence iyi ürün, aklında soru işareti kalmaması için biraz detaylı anlattım.
özellikle de markalı ürünlere oranla fiyatı çok güzel. ben olsam alırdım.InsigniaTEAM
Yorum
Yorum