http://www.full.com.tr/Modul/FuelPrices/Default.aspx evet arkadaşlar bugun farkettim bunu.aranızda deneyen oldu mu ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
full benzin istasyonlarından yakıt alınır mı ?
Collapse
X
-
Ynt: full benzin istasyonlarından yakıt alınır mı ?
Trabzon61 (utku) arkadasimizla spontane ankara bulusmasinda. Depoyu doldurdum . Sorun yasamadim. Sonrasinda bir defa daha aldim yine sorun yasamadim.2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
-
Orjinal yazı sahibi: KrMzaten bu full i bi anlayamadık.Aln ya çok memnun sorun yaşamıyor yada çok berbat deyip tavsiye etmiyor
Yorum
-
Öğrendiğimden beri Insignia ya ve şirket arabama (dizel renault symbol) fullden yakıt alıyorum.
Arada sırada özel indirimleride oluyor,misal pazar gece 2 den gündüz 2 ye extra %10 indirimi var, bu tarz indirimlerini yakaladıkça depoyu özellikle dolduruyorum.
Geçenlerde bir kampanyası vardı 4.05 ten benzini doldurttum.
Dizel içinde, benzin içinde, hatta eski arabam lpgli idi lpg içinde, cebimden az para çıkması harici ben en ufak bir fark görmedim.
'11 Symbol Dci, '08 Passat Comfortline
Yorum
-
tüm arabalarımız binlerce kilometredir Full' ün motorin, benzin ve otogazı ile besleniyor herhangi sıkıntı yok*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Bu yorumumu daha öncede yaptım bizde herşey fiyatla doğru orantılı, fiyat düşük olunca herkes işin içinde birşey arıyor Full'ün ucuz olmasının nedeni tüm istasyonların kendilerine ait olması diye biliyorum. Bende bugüne kadar kötü birşey duymadım[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
full un sahıplerı mersınlı ben tanıyorum tamamıyle guvenebılırsınız , ucuz olmasının sebebı butun ıstasyonların kendı ıstasyonları olması ve benzını kendılerı getırıyor olmasıdır.
zaten full kart dıe bısey var eger aracınızda full un benzınıyle mazotuyla ılgılı bı sıkıntı olursa butun masrafı karsılıyorlar.
Yorum
Yorum