Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satayım mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Satayım mı?

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
    Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
    Arkadaşlar turbo patlaması gibi bir durum daha hiç bir arkadaşımız başına geldiğini ve böyle bir şikayet olmamıştır bunlar sadece karalama kampanyası insignialar hakkında söylenenleri aslında bir konu altında toplayıp cevap vermek gerektiğini düşünüyorum bana en cok söylenen şeyler başında 1,6 bu kasayı kaldırmaz rampada bayılır gülmekten yatıyordum yerlere
    haha haha haha haha
    2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
    2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
      Arkadaşlar turbo patlaması gibi bir durum daha hiç bir arkadaşımız başına geldiğini ve böyle bir şikayet olmamıştır bunlar sadece karalama kampanyası insignialar hakkında söylenenleri aslında bir konu altında toplayıp cevap vermek gerektiğini düşünüyorum bana en cok söylenen şeyler başında 1,6 bu kasayı kaldırmaz rampada bayılır gülmekten yatıyordum yerlere
      ayı gibi cüssesi var ayılar hamamda arabaslar bayırda bayılır diye biliyordur ellşemeyin gariplere vöyle bilsinler
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

ben size şu kadarını söyleyeyim bir hafta süren insignia deneyimim oldu ve satıcının bize attığı kazıktan ötürü milletin iyisinden benim kötüm iyidir deyip sıfır civic aldım sana şu kadarını söyleyeyim hala aklım insigniada kafa kafaya değişen olsa civic'i verir insignia alırım arabam 2500 de bugün bakım yaptırdım o derece yani ben senin yerinde olsam değiştirmem ama yerine yeni E ya da yeni 5 alacaksan bilemem....
        2012 HONDA CIVIC PREMIUM

Yorum

satılsaydı yerine yine insignia alcaktım
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İşleniyor...
          X