Insignia'nın yerini ya daha donanımlı veya daha büyük motorlu Insignia doldurur, ya da E segmenti doldurur
Ufuk abi Insignia'dan önce zaten B6 Passat'ları vardı, bence tekrar aynı kasaya dönmek garip olur
bence vergi sıkıntı edilmiyorsa 2.0 CDTI
yakıt sıkıntı edilmiyorsa 1.6T Cosmo şuanki araçtan sonra iyi gider
Cagrıcım haklısın belki ama beklentinin ne oldugunu bilmediğimiz için kendimce yorumladım performanmı yakıtmı gösterişmi bunların kararı ugur kardeşim vercek mantıklı olan benim fikrim 1,6 dizel bir passat yakıt sıkıntısı yoksa 1,6 cosmo en ideali
Ugur kardeşim öncelikle beklentini bilmediğim için nasıl bir araç insignianın yerini doldurur bilmiyorum performans konusunda yerini doldurcak bir araç bmw haricinde bişey olamaz ama konfor yakıt dersen passat diyorum hatta ben bu aracı almayı cok düşündüm çünkü benim tek derdim şu ara yakıt çünkü bu devirde benzine dayanmak çok zor oluyor
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Uğur bence de hiç durma ver. Yanlış anlama da kardeş araba değerinde yani düşük değil. Neden diyeceksin. Ben geçen hafta, 2010 model - hata boya yok füme renk. edition elagance 1.6 Turbo, 10.230 km'de 47.000 tl 'ye aldım.
hocam bence satma neden diyeceksin
şimdi sattıgında iyi bir fiyata sattıgını dusunuyor olabılırsın ancak alım gucu olarak daha dusuk bı para olacak o.yanı tekrar araba almak ıstedıgınde 47.000 az para kalacak tabı bu ne alacagına baglı kısacası euro arttı mertlık bozuldu yani bence satma kullan,dolarda artıyor turk parası ıyıce deger kaybedecek elınde patlamasın sonra para
az önce babamla konuştum,adam dün okey demişti gelecekti bugün,sonra biri ''insignialar cok sorunlu,turbo patlatıyor ''vs. şeyler söylemiş,adam da vazgeçti,babam da bana diyor ki oğlum dogru mu turbo felan patlamasın ilerde
Arkadaşlar turbo patlaması gibi bir durum daha hiç bir arkadaşımız başına geldiğini ve böyle bir şikayet olmamıştır bunlar sadece karalama kampanyası insignialar hakkında söylenenleri aslında bir konu altında toplayıp cevap vermek gerektiğini düşünüyorum bana en cok söylenen şeyler başında 1,6 bu kasayı kaldırmaz rampada bayılır gülmekten yatıyordum yerlere
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Arkadaşlar turbo patlaması gibi bir durum daha hiç bir arkadaşımız başına geldiğini ve böyle bir şikayet olmamıştır bunlar sadece karalama kampanyası insignialar hakkında söylenenleri aslında bir konu altında toplayıp cevap vermek gerektiğini düşünüyorum bana en cok söylenen şeyler başında 1,6 bu kasayı kaldırmaz rampada bayılır gülmekten yatıyordum yerlere
Yorum