Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satayım mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Satayım mı?

kalbinin sesini dinle
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

2011 2.0 cdti edition elegance..18 jant..sunroof..beyaz..içi bej..8500 de..70.000 lira verdiler..versem mi?ne dersiniz arkadaşlar?????

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
        arkadaşlar 23binde elegance 2009 turbo siyah(kazasız boyasız) aracımıza 47.500 verdiler,ne diyosunuz satalımmı? satınca ne alacagımızı bilmiyoruz 2 senedir bizde arac ekim sonunda garantisi bitecek..
        yerine 2010 model 5.20d alabilecekseniz hemen satın.

Yorum

BENCE FIYAT IYI BEN PREMIYUM PAKETI 47000 bıne vrdım hemde lpg ıdı rolleyes
          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            Insignia'nın yerini ya daha donanımlı veya daha büyük motorlu Insignia doldurur, ya da E segmenti doldurur
            Ufuk abi Insignia'dan önce zaten B6 Passat'ları vardı, bence tekrar aynı kasaya dönmek garip olur

bence vergi sıkıntı edilmiyorsa 2.0 CDTI
            yakıt sıkıntı edilmiyorsa 1.6T Cosmo şuanki araçtan sonra iyi gider

Cagrıcım haklısın belki ama beklentinin ne oldugunu bilmediğimiz için kendimce yorumladım performanmı yakıtmı gösterişmi bunların kararı ugur kardeşim vercek mantıklı olan benim fikrim 1,6 dizel bir passat yakıt sıkıntısı yoksa 1,6 cosmo en ideali

Ugur kardeşim öncelikle beklentini bilmediğim için nasıl bir araç insignianın yerini doldurur bilmiyorum performans konusunda yerini doldurcak bir araç bmw haricinde bişey olamaz ama konfor yakıt dersen passat diyorum hatta ben bu aracı almayı cok düşündüm çünkü benim tek derdim şu ara yakıt çünkü bu devirde benzine dayanmak çok zor oluyor
            2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
            2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Uğur bence de hiç durma ver. Yanlış anlama da kardeş araba değerinde yani düşük değil. Neden diyeceksin. Ben geçen hafta, 2010 model - hata boya yok füme renk. edition elagance 1.6 Turbo, 10.230 km'de 47.000 tl 'ye aldım.

Yorum

hocam bence satma neden diyeceksin
                şimdi sattıgında iyi bir fiyata sattıgını dusunuyor olabılırsın ancak alım gucu olarak daha dusuk bı para olacak o.yanı tekrar araba almak ıstedıgınde 47.000 az para kalacak tabı bu ne alacagına baglı kısacası euro arttı mertlık bozuldu yani bence satma kullan,dolarda artıyor turk parası ıyıce deger kaybedecek elınde patlamasın sonra para

Yorum

az önce babamla konuştum,adam dün okey demişti gelecekti bugün,sonra biri ''insignialar cok sorunlu,turbo patlatıyor ''vs. şeyler söylemiş,adam da vazgeçti,babam da bana diyor ki oğlum dogru mu turbo felan patlamasın ilerde
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Turbo mu patlıyormuş Bence de zaten o adama satmayın haketmiyor o İnsignia almayı.
                    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

+1000

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                      Turbo mu patlıyormuş Bence de zaten o adama satmayın haketmiyor o İnsignia almayı.
                      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Patlar patlar ha ha ha
                        Ayni sey zamaninda Passat 1.8T lar icin soylenmisti

Yorum

yok deseydın patlayan turbo degıl araba ınfılak edıyor turbo patlaması ne ya

Yorum

Arkadaşlar turbo patlaması gibi bir durum daha hiç bir arkadaşımız başına geldiğini ve böyle bir şikayet olmamıştır bunlar sadece karalama kampanyası insignialar hakkında söylenenleri aslında bir konu altında toplayıp cevap vermek gerektiğini düşünüyorum bana en cok söylenen şeyler başında 1,6 bu kasayı kaldırmaz rampada bayılır gülmekten yatıyordum yerlere
                            2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                            2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

turbo vakum hortumu çıkıyor arada bir o kadar patlayan turbo yok henüz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
                                Arkadaşlar turbo patlaması gibi bir durum daha hiç bir arkadaşımız başına geldiğini ve böyle bir şikayet olmamıştır bunlar sadece karalama kampanyası insignialar hakkında söylenenleri aslında bir konu altında toplayıp cevap vermek gerektiğini düşünüyorum bana en cok söylenen şeyler başında 1,6 bu kasayı kaldırmaz rampada bayılır gülmekten yatıyordum yerlere
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X