arkadaşlar 23binde elegance 2009 turbo siyah(kazasız boyasız) aracımıza 47.500 verdiler,ne diyosunuz satalımmı? satınca ne alacagımızı bilmiyoruz 2 senedir bizde arac ekim sonunda garantisi bitecek..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Satayım mı?
Collapse
X
-
Ynt: Satayım mı?
arkadaşlar aradaki 18.000 TL, 2 yaş,dizel, otomatik vites için değer mi?
Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
kardeşim uğraşmayın tüp takın
Orjinal yazı sahibi: Sensationarkadaşlar aradaki 18.000 TL, 2 yaş,dizel, otomatik vites için değer mi?
bu aracın sıfırını da aşağı yukarı bu fiyata alırsın zaten ayrıca, nerdeyse 14000 de bir araca verme bu fiyatı
Yorum
-
Ugur kardeşim öncelikle beklentini bilmediğim için nasıl bir araç insignianın yerini doldurur bilmiyorum performans konusunda yerini doldurcak bir araç bmw haricinde bişey olamaz ama konfor yakıt dersen passat diyorum hatta ben bu aracı almayı cok düşündüm çünkü benim tek derdim şu ara yakıt çünkü bu devirde benzine dayanmak çok zor oluyor http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8463230/detay/
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
-
2000 motorun vergiside bir ayrı dert insignianın 1.6 dizel otomatk bir araç cıkartması şart bak nasıl satar ve herkes agız tadıyla araba biner insignianın tadını cıkartır kimle konuştuysam herkesde aynı dert2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
-
Insignia'nın yerini ya daha donanımlı veya daha büyük motorlu Insignia doldurur, ya da E segmenti doldurur
Ufuk abi Insignia'dan önce zaten B6 Passat'ları vardı, bence tekrar aynı kasaya dönmek garip olur
bence vergi sıkıntı edilmiyorsa 2.0 CDTI
yakıt sıkıntı edilmiyorsa 1.6T Cosmo şuanki araçtan sonra iyi giderInsigniaTEAM
Yorum
Yorum