Değerli arkadaşlar konuları görmek için site ana sayfayı açınca baya aşağıya inmek gerekiyor genelde konulara yorum yazmak daha öncelikli olduğu için diğer video tanışma vsvs gibi bölümler altta olsa konulara yorum yazdığımız yukarda olsa daha güzel olacak bu olay beni baya zorluyor tşkler..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia Club Turkiye - Bilgiler en yukarda olsa ?
Collapse
X
-
Ynt: Insignia Club Turkiye - Bilgiler en yukarda olsa ?
Ben anasayfayı kullanmıyorum artık abi şu linke tıklayınca okumadığın tüm konuları gösteriyor
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
-
abi farklı sitedemi takılıyoruz Insignia Club Turkiye - Bilgiler
yazıyor konulara açarken üstünde ordan kopyaladım....forum hakkında.....genel konular .....teknik bölüm....araç bakım boya koruma detaling vsv.....üye garajı.....etkinlik org.....ilan sayfası......serbest kürsü....Insignia Club Turkiye - Bilgiler son mesajlar son msjlar en yukarda olsa bu kadar yeri aşşağıya inip durmasak diyorum umurım anlatabilmişimdir
2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dragon_10abi farklı sitedemi takılıyoruz Insignia Club Turkiye - Bilgiler
yazıyor konulara açarken üstünde ordan kopyaladım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dragon_10hasan o bir konuya girip yorumları okurken aşağı git yada yukarı git var ben sitenin ana sayfasındaki durumu diyorum aç bak
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Yorum
-
ok denedim kalıcı bir durum değil evden ayrı işten ayrı her girdiğimzide tıkla dur oraları anasayfa yukarıda olsa diğer svvsvs ler aşağıda kalıcı olsa diyorum tabi bu bir görüş...
2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben
Yorum
-
abi yeni mesajları görmek için Hasan'ın dediği gibi okunmamış mesajları görebiliyorsun,
onun haricinde Bilgiler kısmına kısa yoldan gelmek için klavyeden "End" tuşunu kullanabilirsin, direk sayfanın en altına indirir.
benim tavsiyem, eğer bir konuya yeni mesaj atılmışsa o bölümün başındaki logo turuncu oluyor.
mesela şu resimde "tanışma" bölümünün başındaki gibi
bölümün içine girdiğin zaman yeni mesajın olduğu konunun yanında "yeni" diye logo çıkıyor ama tema paketinin içinde o logo olmadığı için şuan bozuk resim çıkıyor ihihi
ben yıllardır bu şekilde takip ediyorum, daha kolayıma geliyorInsigniaTEAM
Yorum
-
O resim daha iyi ya yeni yazarken ben kaçırıyorum bazen konularıSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HasanO resim daha iyi ya yeni yazarken ben kaçırıyorum bazen konuları
abuk subuk birşey olduğu için direk göze çarpıyorInsigniaTEAM
Yorum
Yorum