BİZE HER YER TRABZON OLENE KADAR TRABZON SONUNA KADAR TRABZON
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bize Her Yer Trabzon Olene Kadar Trabzon Sonuna Kadar Trabzon
Collapse
X
-
Ynt: BİZE HER YER TRABZON OLENE KADAR TRABZON SONUNA KADAR TRABZON
Çok sevindim Trabzon adına Güzel goldü ve güzel bir galibiyet oldu Inter'in sahasında bir deSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
-
Ynt: Bize Her Yer Trabzon Olene Kadar Trabzon Sonuna Kadar Trabzon
Tebrik ederim bir Eskişehirspor'lu olarak. Ülke olarak, avrupa kupaları puanlarına muhtacız şu an.[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
Yorum
-
trabzonu tebrik etmek lazım, iyiki de trabzon gitmiş valla çok güzel goldü inter çok zorladı ama atamayana atarlar halil maşallah direği yıkıyordu bir de dikkat ettim inter çok sağlam goller kaçırdı, trabzonun kalesine okunup üflenmişti galiba, ne de olsa trabzonun yarısı hoca
Yorum
-
Tebrikler Trabzon.... obaa clapclap
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Dün maçı izledim Trabzon sadece skor olarak önde değildi bence oyun olarakta Intere geçit vermedi. Şampiyonlar liginde kupa şuan Türk takımları için hayalden öteye gidemez ama yarı final ve çeyrek final bile büyük bir başarıdır.
İnşallah Trabzonspor böyle devam eder ve Türk halkının göğsünü kabartır[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
valla trabzonlu değilim ama dün akşam tüylerimi ürpertti trabzonspor okadar cok bagırmışımki kalede topu görünce hala boğazlarım ağrıyor bide trabzonlu olsam demekki ihihiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum