benzin alırken fiyatların yüksek olduğunda şikayet ediyordum ki önümde sıra bekleyen adam dönüp cevap verdi:ben hep 100 tl lik alıyorum hiç farketmiyo zam filan dedi ve öylece dona kaldım.ülke insanım kör mü olmuş yoksa herşeyden bir iyimsellik mi çıkarmaya çalışıyo karar veremedim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
akaryakıt zamları
Collapse
X
-
Ynt: akaryakıt zamları
Allah akıl fikir versin diyeceğim ama. ihihi
Orjinal yazı sahibi: Astra Hbenzin alırken fiyatların yüksek olduğunda şikayet ediyordum ki önümde sıra bekleyen adam dönüp cevap verdi:ben hep 100 tl lik alıyorum hiç farketmiyo zam filan dedi ve öylece dona kaldım.ülke insanım kör mü olmuş yoksa herşeyden bir iyimsellik mi çıkarmaya çalışıyo karar veremedim2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
-
Ynt: akaryakıt zamları
yapacak bir sey yok yakacak kaçacak ...Oniki yaşındaki oğlan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor:
- Abi ablam nişanlanı...y...or biliyorsun…
- Yaz sonu nikah varmış, bizim evde de konuşuyorlardı.
- Ben sana bir şey sormak istiyorum…
- Söyle…
- Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, ‘Eh evlenecekler işte’ diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim.
- Hıııım… Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım…
- Dinliyorum.
- Diyelim ki Şubat’ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve ‘Haziran’da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin’ diyorlar. İşte Şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye ‘nişanlılık dönemi’ deniyor.
- Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıfı geçene kadar. Peki dokunmaya izin var mı?
- Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinlikle yasak da, galiba ziliyle oynayabiliyorsun!..
bizim araçlar 2.0 motorlu araçlarla aynı yakıyor sadece vergi avantajımız var onun için benzin muhabbetlerni gecelim ...
2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben
Yorum
Yorum