Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fiat Fiorino Mercekli Far Sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Fiat Fiorino Mercekli Far Sorunu

Arkadaşlar,aracım Opel değil ama yardımınıza ihtiyacım var.Aracım 2011 model Fiat Fiorino,1.3 multijet 95 bg. Ben aracıma mercekli xenon far yaptırmıştım aldığımda onu taktırdım.Şimdi birkaç haftadır sorunum var.Kısalar yanarken bir sıkıtım yok fakat kısadan uzuna alınca sıklıkla sol far sönüyor dknow,nadiren sağ far ve çok nadir de her ikisi sönüyor.Adama kaza yaptıracak. Balastları değiştirdik gene yaptı,ampul taktık yeni gene yaptı.Sebep ve çözüm ne olabilir acaba?
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Ynt: Fiat Fiorino Mercekli Far Sorunu

Yok mu hiç bilgisi olan?
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Bu sönme olayı güç kesintisi şeklinde olup anlık gidip geliyor mu yoksa gidip kontağı açıp kapatmak falan mı gerekiyor?Aklıma hiçbir fikir gelmedi ama bu taktırdığınız sanırım orjinal değildir acaba elektrik yetmezliğinden olabilir mi ki?
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Vallahi Eymen,anlık değil tamamen sönüyor far. Ancak ışıkları kapatıp tekrar açarsam yanıyor.Orjinal değil evet,sonradan yaptırdım.www.xenonmercek.com sitesinde var fotoğrafları,oraya yaptırmıştım. Elektrik yetmezliği işini kısaları direk aküye bağlayarak halletmeye çalıştık ama gene olmadı.7 aydır kullanıyorum sorun yoktu ama birkaç haftadır çok kötü malesef.

Yorum

Abi eğer 5-6 aydır sorunsuz kullanıp da son zamanlarda sıkıntı çıkartıyorsa araçla uyumsuzluk değil de belki mercekli far kitinin bir sorunu olabilir.Bence garantisi vardır diye tahmin ediyorum direk firma ile temasa geçip gerekirse ürünü değiştirmelerini talep etmelisiniz.Çünkü farlarımız arabamızın gözleridir bir an önce tedavi ettirmek gerekir Allah korusun olmadık bir yerde kesilmesi hem sizin hem de çevrenizdekiler için ciddi tehdit oluşturur.
          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Evet abim,adama kaza yaptıracak. İnşallah çözeriz.Teşekkürler...

Yorum

İşleniyor...
            X