Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kaza Tutanakları :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kaza Tutanakları :)

Kullanım Şekli ;

"Kullanım şekli: Duryor, Kullanım şekli:hareket halinde."

Güneşin Etkisi ;

Aracımla seyir halinde iken sol şeritten plakasını alamadığım 34 H ile başlayan araç önüme kırdı. Yavaşlamak için frene bastığımda Berrin Hanım güneşin de etkisiyle yavaşladığımı farkedemedi ve arkadan arabama çarptı. Maddi hasarlı kaza gerçekleşti. Tamponum hasar gördü, kırıldı.

Aracımla seyir halinde iken 34 DE .... plakalı aracın güneşin de etkisiyle durduğunu farkedemedim. Araca arkadan çarptım. Maddi hasarlı kazaya sebebiyet verdim. Aracının ön kaputu, tamponu hasar gördü, radyotörden su kaçırdı.

Örümcek ;

"Gözümü örümcek ısırdığından dolayı direksiyon hakimiyetimi kaybettiğim için araca vurulmuştur."

Berber ;

"Ben aracımı park etmiştim. Arkadaşım berber dükkanının önüne ben içerideyken aracıma 35 GG 111 plakalı araç aracıma çarptı. Görenler haber verdi. Benim aracımın sağ ön kısmında far, sinyal ve tampon ön saçı hasar gördü. Arkadaşla uzlaştık ben suçluyum dedi ve sigortam hasarını karşılasın dedi. Ben de kabul ettim. Hasarımın karşılanmasını arz ederim. Ben ruhsat sahibiyim."

Suç Kabulü ;

"Suçumu kabul ediyorum."

Kim Haklıysa Odur ;

"Allah katında kim haklıysa odur"

Ynt: Kaza Tutanakları

şekiller süper yaa..
    Bizim çocuğun kreş te sergi vardı onları hatırladım birden

Yorum

Ynt: Kaza Tutanakları

yurdum insanları işte ne yaparsın ama süper raporlar mevcut heeee paylaşım için teşekkürler emre
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
      X