Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uye imzalari!!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Uye imzalari!!!!

Arkadaslar kac kere pm atmama ragmen bi sonuc alamadim, imza boyutlari 1024.768 mubarek suan bi cozum bulabilriseniz cok iyi olur iphone dan ipad den giriyorum sayfanin cogu imza yarim sayfa imzasi olan var allah askina hangi forumda bukadar yuksek boyutta imza var , gereksiz agirlasiyor ve kota israfi arkadaslar yetkili abilere sesleniyorum herkeze iyigunler

Ynt: Uye imzalari!!!!

Mert ben den önce davranmışın

Evet arkadaşlar özellikle araçlarımızın tam boy resimlerini hem yüksek çözünürlükte hemde tam boy koyuyorsunuz bu da bizi takip eden mobil üyelerimizi olumsuz etkiliyor cep telefonlarından tam boy resimleri yüklemesi zor oluyor birde ülkemizde 3g olayı her yerde aynı hızda değil maalesef imzların düzeltilmesi konusundan çağrı beyden destek alabilirsiniz

Hatırlarsanız forum kurallarında imzanın tarifi vardı

Hatırlatma;

44) İnternet ortamında her türlü görsel, forum sayfasının açılmasını geciktirmektedir. Bu yüzden yeterli seviyede gördüğümüz 500x100 piksel genişlikte imza ve 120x120 piksel genişlikte avatar kullanmanız, sizin ve diğer kullanıcılar için forum hizmetinden daha hızlı yararlanmanızı sağlayacaktır. İmza için ±20 piksel tolerans tanınmaktadır. Toleransı aşan kullanıcıların imza yada avatarı kaldırılabilir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Eminim büyük çoğunluk katılıyordur
      Bunun için bir de süre belirleyelim. O zamana kadar biraz tolarans olsun ki arkadaşlar gerekli adımları atabilsin.

Düzeltme yapması gereken arkadaşların listesini girmeye başlayalım.
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Supersiniz

Yorum

Ben kullanıcı panelimden imza gösterimi kapattım. Bende mobil takıldığım zamanlar sıkıntı yaşıyordum. Hele birde 1 kişi sürekli cvp vermişse sürekli aynı resimler konu bütünlüğünü bozuyor.
          Kapattıktan sonra rahatım, sizdece tavsiyem o dur. Kendi panelinizden imza gösterimi kapatın.

Yorum

414 x169 mus benım imza sildim.
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

ahada bende de yok artık imza birde sayın yönetim deki abilerim ablalarım sol taraftaki yaş ve yer kısmını doldurmadan üyelik kabulu yapılmasın derim zaten bunu doldurmak istemeyen biri olursada muhtemelen sallayacaktır ama olsun
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Sayın "İnsigniaTeam" üyelerinin "DİKKATİNE"

"imza" için kullanılan fotoğrafların çok yüksek boyutlarda olması sebebiyle, cep telefonu olsun veya diğer küçük ekranlı bilgisayarlar olsun sorunlar yaşanmasına sebebiyet vermektedir.
                Bu nedenle, Yukardaki konu başlığında Fatih beyin belirtiği ölçülerde fotoğrafların küçültülmesi uygun olacaktır.

Saygılarımla.

Yorum

Cemil abi cep telefonu için alternatif bir yol
                  InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Ama imkanlar biraz kısıtlı, resimler görünmüyor mesela.görebilmek için de istediğim zaman sondaki wap2 yi silip bakıyorum
                  Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                  Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                  VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

cemil abim konuyu güncellemiş yine süper olmuş vallahi telefonla girecem sırf resimleri görüntelemekten sayfayı zor acıyor su resim boyutlarını küçültelim arkadaşlar
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

zamanım olunca bu işe hem standart getirmek için (ki zaten standartı var şuanda ) hemde herkesin kolaylıkla imza fotoğrafı ayarlaması için bir anlatım konusu açmayı düşünüyorum
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                        Cemil abi cep telefonu için alternatif bir yol
                        InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Ama imkanlar biraz kısıtlı, resimler görünmüyor mesela.görebilmek için de istediğim zaman sondaki wap2 yi silip bakıyorum
                        Daha önce kullanmayı denemiş "Tuzsuz Yemeğe" benzediği için vazgeçmiştim. ihihi

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                        cemil abim konuyu güncellemiş yine süper olmuş vallahi telefonla girecem sırf resimleri görüntelemekten sayfayı zor acıyor su resim boyutlarını küçültelim arkadaşlar
                        Evet arkadaşlar LÜTFEN!

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        zamanım olunca bu işe hem standart getirmek için (ki zaten standartı var şuanda ) hemde herkesin kolaylıkla imza fotoğrafı ayarlaması için bir anlatım konusu açmayı düşünüyorum
                        Çok Çok Çok isabetli olur. Bir öneri olarak Fotoğrafın Avatar boyutlarında olduğu gibi (Fotoğraf ne kadar büyük olursa olsun o alan kadar yer de sıkışıp kalıyor. Örnek mi Volkan kardeşimin Fatih bey ile olan Avatar Fotoğrafının orjinali 800x533 piksel olmasına rağmen Avatar için ayrılmış bölüme sıkışmış olması.) bir standardı olursa daha da isabetli olur Çağrı kardeşim.

Yorum

Arkadaşlar imzamızda ve profil resmimize çözünürlüğü ve ebatları yüksek resim koymayalım bazı arkadaşlar ve ben dahil telefondan siteyi takip edenler için resimlerin büyük olması konuların okunması ve sayfaların açılmasını yavaşlatıyor lütfen standartlara uyalım ve sizleri ifade eden resimler koyunuz

Anlayışınız için teşekkürler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

beyler valla bu konu için birazdaha duyarlı olalım telefon resim acmaktan yazıları okuyamıyoruz

Yorum

Valla ben benimkini bilmediğimden sildim

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                              X