Arkadaslar kac kere pm atmama ragmen bi sonuc alamadim, imza boyutlari 1024.768 mubarek suan bi cozum bulabilriseniz cok iyi olur iphone dan ipad den giriyorum sayfanin cogu imza yarim sayfa imzasi olan var allah askina hangi forumda bukadar yuksek boyutta imza var , gereksiz agirlasiyor ve kota israfi arkadaslar yetkili abilere sesleniyorum herkeze iyigunler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Uye imzalari!!!!
Collapse
X
-
Ynt: Uye imzalari!!!!
Mert ben den önce davranmışın
Evet arkadaşlar özellikle araçlarımızın tam boy resimlerini hem yüksek çözünürlükte hemde tam boy koyuyorsunuz bu da bizi takip eden mobil üyelerimizi olumsuz etkiliyor cep telefonlarından tam boy resimleri yüklemesi zor oluyor birde ülkemizde 3g olayı her yerde aynı hızda değil maalesef imzların düzeltilmesi konusundan çağrı beyden destek alabilirsiniz
Hatırlarsanız forum kurallarında imzanın tarifi vardı
Hatırlatma;
44) İnternet ortamında her türlü görsel, forum sayfasının açılmasını geciktirmektedir. Bu yüzden yeterli seviyede gördüğümüz 500x100 piksel genişlikte imza ve 120x120 piksel genişlikte avatar kullanmanız, sizin ve diğer kullanıcılar için forum hizmetinden daha hızlı yararlanmanızı sağlayacaktır. İmza için ±20 piksel tolerans tanınmaktadır. Toleransı aşan kullanıcıların imza yada avatarı kaldırılabilir.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Eminim büyük çoğunluk katılıyordur
Bunun için bir de süre belirleyelim. O zamana kadar biraz tolarans olsun ki arkadaşlar gerekli adımları atabilsin.
Düzeltme yapması gereken arkadaşların listesini girmeye başlayalım.
Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Ben kullanıcı panelimden imza gösterimi kapattım. Bende mobil takıldığım zamanlar sıkıntı yaşıyordum. Hele birde 1 kişi sürekli cvp vermişse sürekli aynı resimler konu bütünlüğünü bozuyor.
Kapattıktan sonra rahatım, sizdece tavsiyem o dur. Kendi panelinizden imza gösterimi kapatın.
Yorum
-
ahada bende de yok artık imza birde sayın yönetim deki abilerim ablalarım sol taraftaki yaş ve yer kısmını doldurmadan üyelik kabulu yapılmasın derim zaten bunu doldurmak istemeyen biri olursada muhtemelen sallayacaktır ama olsunHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Sayın "İnsigniaTeam" üyelerinin "DİKKATİNE"
"imza" için kullanılan fotoğrafların çok yüksek boyutlarda olması sebebiyle, cep telefonu olsun veya diğer küçük ekranlı bilgisayarlar olsun sorunlar yaşanmasına sebebiyet vermektedir.
Bu nedenle, Yukardaki konu başlığında Fatih beyin belirtiği ölçülerde fotoğrafların küçültülmesi uygun olacaktır.
Saygılarımla.
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Cemil abi cep telefonu için alternatif bir yol
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Ama imkanlar biraz kısıtlı, resimler görünmüyor mesela.görebilmek için de istediğim zaman sondaki wap2 yi silip bakıyorumSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
cemil abim konuyu güncellemiş yine süper olmuş vallahi telefonla girecem sırf resimleri görüntelemekten sayfayı zor acıyor su resim boyutlarını küçültelim arkadaşlarHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HasanCemil abi cep telefonu için alternatif bir yol
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Ama imkanlar biraz kısıtlı, resimler görünmüyor mesela.görebilmek için de istediğim zaman sondaki wap2 yi silip bakıyorum
Orjinal yazı sahibi: emrezxrcemil abim konuyu güncellemiş yine süper olmuş vallahi telefonla girecem sırf resimleri görüntelemekten sayfayı zor acıyor su resim boyutlarını küçültelim arkadaşlar
Orjinal yazı sahibi: cagrizamanım olunca bu işe hem standart getirmek için (ki zaten standartı var şuanda ) hemde herkesin kolaylıkla imza fotoğrafı ayarlaması için bir anlatım konusu açmayı düşünüyorum
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Arkadaşlar imzamızda ve profil resmimize çözünürlüğü ve ebatları yüksek resim koymayalım bazı arkadaşlar ve ben dahil telefondan siteyi takip edenler için resimlerin büyük olması konuların okunması ve sayfaların açılmasını yavaşlatıyor lütfen standartlara uyalım ve sizleri ifade eden resimler koyunuz
Anlayışınız için teşekkürler
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
beyler valla bu konu için birazdaha duyarlı olalım telefon resim acmaktan yazıları okuyamıyoruzHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
Yorum
Yorum