Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BEŞİKTAŞ FUN CLUB ( Kartal Yuvası )

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BEŞİKTAŞ FUN CLUB ( Kartal Yuvası )

Kartallar yüksek uçar pazara kadar değil mezera kadar. bütün her kesin hoşuna gidecek heyecanlandıracak sportmence ve centilmence güzel bir maç olur inşallah. İki takımada başarılar.
    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Mac sonucu belli 2-1 besiktas alir. Carsi kehanetleri tam gaz

Yorum

İyi olan kazansın dediğim bir maçtı Trabzonspor her ne kadar rakibimiz olsada sevdiğimiz dost kulüplerimizden ,
        Çok Dengede gecen bir maç oldu iki takımda bir birine çok büyük bir üstünlük sağlayamadı açıkcası ama Beşiktaşın çok daha net pozisyonları olması penaltı ile dahi olsa Beşiktaşın hakkıydı diyebilirim amç için ama Trabzonsporada etkili futbolu için hem tebrik ederim hemde geçmiş olsun dilkelerimi iletirim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          Umarim ki bu gece yine gecen sene ki gibi olur hersey muhaha hiho oleyy urock . Bizim esas sinirimiz ve nefretimiz Fenere. O yuzden sizin maclara o gozle bakamioruz muhaha muhaha
          geçmiş olsun Utku bey. angle
          Orjinal yazı sahibi: Astra H
          beşiktaşım herşeyim bugun yenicek inşallah.büyük iddaya girdik arkadaşla.kendisi trabzonlu.kaybeden kazanana lisanslı forma alıcak
          Formanız hayırlı olsun

Quaresma Trabzonspor - Beşiktaş (Penaltı Golü) 27.11.2011

Смотрите любимые видео, слушайте любимые песни, загружайте собственные ролики и делитесь ими с друзьями, близкими и целым миром.
          Üç günlük dünya dedikleri; cuma, cumartesi, pazar. =)))

Yorum

Tebrik ederim Besiktasli dostlar. Dakika 70 nefes kesildi. Bizimkiler iki buyuk maci ard arda kaldiramadi. Neyse Fener olmasin da yenildigimiz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Tebrik ederim Besiktasli dostlar. Dakika 70 nefes kesildi. Bizimkiler iki buyuk maci ard arda kaldiramadi. Neyse Fener olmasin da yenildigimiz.

Yorum

veeee forma kazanıldı.gene beşiktaşım yüzümüzü kara çıkartmadı.bide okuldan arkadaşlarla iddaa oynamıştık ordan da 50 ye 150 iyi oldu iyi moralim yerine geldi.artık doyurucam arabamın aç karnını

Yorum

Tüm beşiktaş camiasının galibiyeti kutlu olsun, centilmen trabzon sporlu arkadaşlarında davranışlarından dolayı kutluyorum.
                  [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Geliyoruz...
                    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                      Geliyoruz...
                      Ahmet bunu beğendi
                      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Harika bir macti
                        Üç günlük dünya dedikleri; cuma, cumartesi, pazar. =)))

Yorum

Seviyorum sizi fernandes ve arkadaşları.Yakıştı kartalımıza.
                          2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

Tebrikler Beşiktaş... Bir Galatasaraylı olarak gururlandım. Lider olarak gruptan çıkması kolay bir iş değil gerçekten..

Yorum

Bir Türk ve Beşiktaşlı olarak,başarımızı kutluyorum. Tebrikler Karakartalım clapclap
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

KArtalım bu hafta Samsunda, Hadi bir Samsun buluşması yapalım... ihihi ihihi ihihi
                                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                                X