arkadaşlar ilk kez deri koltuklu araç sahibi oldum.. merak ettiğim bu derinin bir bakım şekli var mıdır? Kısa zaman sonra kırışmasını v.s istemiyorum bunun önüne nasıl geçebilirim? Dikakt etmem gerek bir şeyler var mıdır?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Deri Koltuk Bakımı hakkında yardım...
Collapse
X
-
Ynt: Deri Koltuk Bakımı hakkında yardım...
Ben aşağıdaki ürünü kullanıyorum , şimdilik memnunum herhangi bir kırışma olmadı
http://www.meguiars.com.tr/product_i...roducts_id=221
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55arkadaşlar ilk kez deri koltuklu araç sahibi oldum.. merak ettiğim bu derinin bir bakım şekli var mıdır? Kısa zaman sonra kırışmasını v.s istemiyorum bunun önüne nasıl geçebilirim? Dikakt etmem gerek bir şeyler var mıdır?
1. Bizim araçta kullanılan deri Suni Deridir
2. Misafir Almazsan koltuklara oturan olmazsa Kırışıklık oluşmaz
3. Ara Sıra Nemli bir bezle sileceksin ve 1-2 ayda birde Deri bakım ürünleriyle
4. Sen Merak Etme senin temizlik yapacağın zamana kadar sen arabayı satarsın haha haha
Şimdiden iyi Temizlikler.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55arkadaşlar ilk kez deri koltuklu araç sahibi oldum.. merak ettiğim bu derinin bir bakım şekli var mıdır? Kısa zaman sonra kırışmasını v.s istemiyorum bunun önüne nasıl geçebilirim? Dikakt etmem gerek bir şeyler var mıdır?
1. Bizim araçta kullanılan deri Suni Deridir
2. Misafir Almazsan koltuklara oturan olmazsa Kırışıklık oluşmaz
3. Ara Sıra Nemli bir bezle sileceksin ve 1-2 ayda birde Deri bakım ürünleriyle
4. Sen Merak Etme senin temizlik yapacağın zamana kadar sen arabayı satarsın haha haha
Şimdiden iyi Temizlikler.F30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: skydrollDeri koltuk için çok güzel bir ürün vardı Zymöl ün Alman malı onuda Bülent abiye verdim..Olmadı sanada bitane getittireyim...
Bülent abi kullanıyosa yorumlarını alabirizGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: skydrollDeri koltuk için çok güzel bir ürün vardı Zymöl ün Alman malı onuda Bülent abiye verdim..Olmadı sanada bitane getittireyim...
Bülent abi kullanıyosa yorumlarını alabirizF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: skydrollDeri koltuk için çok güzel bir ürün vardı Zymöl ün Alman malı onuda Bülent abiye verdim..Olmadı sanada bitane getittireyim...
Bülent abi kullanıyosa yorumlarını alabirizGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
Yorum