Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tatil tavsiyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• tatil tavsiyesi

arkadaşlar kısmet olursa bayramda tatile gitmek istiyorum ayvalık tarafına bildiğiniz veya tanıdığınız güzel kiralık bir villa var mı aile kalabalık 7 kişi gidicez malesef arabamı bırakıp q7 ile gidicem yardımcı olabilecek varsa sevinirim

Ynt: tatil tavsiyesi

Valla Bizim o tarafta Sahiller altında yazlık var bi araştırayım yarın dönüş yaparım

Yorum

Ayvalık tarafına gidecekseniz,Sarımsaklı tarafını tavsiye ederim.Plajı çok güzeldir.Oralarda bir ton ev var kiralık,hemde fiyatları caziptir.Ama bayram kalabalık olur,mutlaka araştırmak lazım..
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
        Ayvalık tarafına gidecekseniz,Sarımsaklı tarafını tavsiye ederim.Plajı çok güzeldir.Oralarda bir ton ev var kiralık,hemde fiyatları caziptir.Ama bayram kalabalık olur,mutlaka araştırmak lazım..
        Evet Sarımsaklı gayet güzel. Denizi özellikle serin ve temizdi ben de öneririm
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

teşekkürler ilginize ben tam bir ege aşığı sayılırım mümkün olursa son nefesimi oralarda vermek istiyorum emekli olduktan sonra sarımsaklı ve şeytan sofrası süper bencede

Yorum

İşleniyor...
          X