Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç kullanmak için arazi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç kullanmak için arazi

İstanbul anadolu yakasında araba kullanılcak trafiğe kapalı boş alan araştırıyorum bilenler yazarsa çok memnun olurum
    2016 w205 AMG

Ynt: Araç kullanmak için arazi

nasıl araç ofrodmu kamyonmu yoksa bizim insignialarımı?

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

İnsignia yada başka bir araba olucak
      2016 w205 AMG

Yorum

ben uzağım ist bula balıkesirde sorarsan bakarızzz )

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Oraya 2 sene önce tatile gelmiştim abi bidaha ne zaman gelirim bilmiyorum
          2016 w205 AMG

Yorum

İstanbul'un kuytu sokak aralarında Benim olduğum yerde hiç sıkıntı değil.Arada jandarma trafik geliyo onlarda karışmıyolar

Yorum

O konuda sıkıntı yok bizim burasıda pek yoğun değil arabaya iyice alışmak geri geri kullanmada pratik yapmak istiyorum Saçı sakalı gören zaten 22+ diyor onlar pek uraşmıyorlar benle
              2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                O konuda sıkıntı yok bizim burasıda pek yoğun değil arabaya iyice alışmak geri geri kullanmada pratik yapmak istiyorum Saçı sakalı gören zaten 22+ diyor onlar pek uraşmıyorlar benle
                Geri geri araç kullanmak çok daha dikkat ve önem ister kardeşim konuya ayrıca eyildiğin için tebrik ederim seni

Yorum

Saol abi benim için oldukça önemli geri geri park etme dar alanlardan çıkma bunlar çok önemli özellikle insignia gibi büyük bir arabada benim gibi yeni başlıyan biri için bu konulara kesinlikle eğilmek gerekiyor
                  2016 w205 AMG

Yorum

Saol abi benim için oldukça önemli geri geri park etme dar alanlardan çıkma bunlar çok önemli özellikle insignia gibi büyük bir arabada benim gibi yeni başlıyan biri için bu konulara kesinlikle eğilmek gerekiyor
                    Valla Güzelce geri geri gitmeyi ve geri park etmeyi öğren kardeşim senden bu bir rica şu trafikte en kızdığım mesela adam park etmiş ama kaldırıma yanaşamamış arabanın yarısı yolun ortasında yada geri geri çıkması gerekiyor bir türlü beceremiyor o kadar çok böyle şöför var kı sen onlardan olmayacağın ve bu konuya ayrca eğildiğin için tebrik ederim tekrar

Yorum

Kesinlikle abi en çok önemsediğim şey şuan bu tek hamlede biticek şekile gelene kadar çalışmalara devam
                      2016 w205 AMG

Yorum

Kesinlikle abi en çok önemsediğim şey şuan bu tek hamlede biticek şekile gelene kadar çalışmalara devam
                        Hadi bakalım istediğin kıvama gelirsin umarım başarılar

Yorum

Ben de Ankara'da böyle bir yer arıyorum araba kullanmayı öğretmek için

Yorum

Ankarada AKM'nin çevresindeki boş alanlarda araç çalışanlar oluyor bir de Forum Ankara'nın olduğu yerde(direksiyon sınavları da burada oluyor) çalışabilirsiniz
                            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                              Ankarada AKM'nin çevresindeki boş alanlarda araç çalışanlar oluyor bir de Forum Ankara'nın olduğu yerde(direksiyon sınavları da burada oluyor) çalışabilirsiniz
                              teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
                              X