Arkadaşlar gecenin bu saatince 3 kişi üye 31 32 misafir var acaba bu işi nasıl çözüp bu arkadaşları üye yapabiliriz fikri olan varmı ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ziyaretçileri üye yapmaya teşvik
Collapse
X
-
Ynt: Ziyaretçileri üye yapmaya teşvik
Ziyaretçilerin her konuya girmelerini kısıtlarsan aradığı bilgiye ulaşmak isteyen Ziyaretçi uyu olmak isteyecektir üyeliği olan üye girdiği zaman kendini tanıtmak ve kaynaşmak aradığını bulsa bile aramada olmak isteyecektir,
Geçerli bir sistem kurmak için öncelikle ;
Ziyaretçilerin serbestliğini kaldıracaksın sadece belli bölgelerde gezebilecek geri kalanını görmek için üye olması gerekecek
Orn : fotografları modifiye teknik destek tanışma vs. Kapalı olacak.
Üyelik kaydında kayıt olan kisinin bilgileri zorunlu olacak
Orn : yas , sehir , arabası varsa modeli , mail adresi gibi eğer bir hafta içerisinde tanışma bölüne konu açmamışsa henüz birinci uyarı hala aynı devam ediyorsa siteden ihraç,
Zafer Abi güzel bir konuya deginmissin zaten bu konu ve bununla beraber bir çok konu uzun zamandır gundemdeydi ama pek üzerinde calışma yapılamadı malesef ,
Bu konuyu tekrar canlandırmak için yakın Zamanda bir anketli konu açmayı düşünüyoruz yeni üyelik ve yönetim ile ilgili konular hakkında sitemizin daha iyi yerlere gelmesi için hepimiz elimizden geleni yapmaya hazırız...
-
emre ben bu olayın farkına izmir balıkesir üyelerin azlığından yola çıkarak çözdüm okadar giren var üye yok üye olsa gruplarımızda haliyle çoğalacak bence bu iş çözülürse araç sayısıda çoğalacak bunuda göreceğiz....
2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dragon_10emre ben bu olayın farkına izmir balıkesir üyelerin azlığından yola çıkarak çözdüm okadar giren var üye yok üye olsa gruplarımızda haliyle çoğalacak bence bu iş çözülürse araç sayısıda çoğalacak bunuda göreceğiz....
Yorum
-
yönetim göreve acil olarak diyelim ozaman biz bize yeteriz diyelim ve olduğu kadar üye olsun üyelik olmadan siteye giriş olmasın bilgilere üyelik şartı koyularak girilsin...
2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben
Yorum
-
Valla ben üye olmamı isteyen forumlara çok söverim. Ama bir yandan da özel bilgiler var tabi bir kısıtlama getirilebilirSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
Yorum