Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Passatla Insignia Kıyaslama Resimleri Biraz Nostalji olsun :)
Collapse
X
-
Ynt: Passatla Insignia Kıyaslama Resimleri Biraz Nostalji olsun
passatta yakışıklı bi araba ama bu kasası tabikiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
-
evet sana katılmamak elde değil ben yeni kasa passatıda cc ye benzetirler diyordum ama alakası yok.bakalım cc nasıl bişey yapacaklar acayip merak ediyorumHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
ne bıleyım bana hep odunu marangoza yontturmuşlar al bin demişler gibi geliyor passat görünce yumusak hatlı araba sevdıgımden herhalde.
Birde yeni bir ön yargımı bılmıyorum. insignianın arkası cok dar demısler bır 5 kısıye fılan benım arabaya bınınce adamlar cok sasırdı. aha passat daha dar .2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosne bıleyım bana hep odunu marangoza yontturmuşlar al bin demişler gibi geliyor passat görünce yumusak hatlı araba sevdıgımden herhalde.
Birde yeni bir ön yargımı bılmıyorum. insignianın arkası cok dar demısler bır 5 kısıye fılan benım arabaya bınınce adamlar cok sasırdı. aha passat daha dar .
Daha koltuğun yükseklik ayarlı olduğunu bilmeyip , " bu sürücü koltuğunu ne biçim yapmışlar kafam tavana değecek " diyenlerin eleştirileri bunlar çoğunlukla
benim de en beğendiğim passat kasası, 2000 li yılların başında çıkanlarınki idi , ne bu kasayı ne de güncel kasasını hiç beğenmiyorum.2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
-
şu anda iki araçta garajımda çok şanslıyıım sanırım passatın bu kasası hakikaten çok güzel birde 2 tdi olursa 10 yıl değiştirmezdim ama bendeki 1.6 fsi satacağım ilan koyacağım
2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben
Yorum
-
Insignia ya bakan, ondan çok Opel'i görmese Passatın çok şansı yok da işte Opelin adı çıkmış dokuza inmez sekize olmuş.
Scirocco forumunda Insignia yazdım arattım bir Allah kulu arabaya kötü diyememiş ama nerdeyse hepsinin ağzında Opele para verilmez Opel şöyle Opel böyle biraz da ordan kaybediyor güzelim Insignia
Passat da çok güzel araba, yenisi de hoşuma gidiyor. Hatta pedere Captivayı sattırtıp 1.6 dizel passat mı aldırsak diye düşündüğüm de oluyor, Insignia alacağı yok dolanmış bir 17 litre muhabbetiSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HasanHatta pedere Captivayı sattırtıp 1.6 dizel passat mı aldırsak diye düşündüğüm de oluyor, Insignia alacağı yok dolanmış bir 17 litre muhabbeti2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
1.6 130 hp hangi araba Ömür abiSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
arkadaşlar objektif olalım lütfen insignia bikere güzel bi araba yanlız kesinlikle arkası ve tavanı passttan dar kaldıki eski arabam passattı insignianın içine bindiğim gibi farkettim ama sürtünme katsayı insignianin cok az oldugundan dolayı böyle bi durum var anteni bile göremiyorsun önden baktıgında insignianınHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
Yorum
-
Volvo S60'ı olan arkadaşım arka koltukların ve oturma alanının, S60'dan bile daha ferah, geniş olduğunu söyledi.
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
Yorum