Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhaba

Merhaba arkadaslar. Annemde 96 model mikra var 1.3 otomatık
    Ben bu arabayla oynamayı planlıyorum yapacaklarım söyle

1:arac rengu komple pembe olacak (tavan,yan aynalar,kapı kolları sedeflı beyaz)
    2:Genıs tabanlı lastıkler ve guzel bir kromaj jant (Jantlar beyaz da olabılır)
    3:Guzel bir ses sistemı
    4:farlar sisler xenon
    5:Camlar film
    6:mini cooperlarda kı tampon aydınlatmaları arkalı onlu
    7PP plaka

Sizce hoş bir araba olurmu bu sonuclarla

Ynt: Merhaba

Aracın arkasındakı yazılar sokulecek,arka silecek iptal,bagaj anahtarlıgı ıptal

Yorum

Değişik ve farklı olacağı kesin

Ama aracınızı satma durumunuz var ise yaptıklarınıza yazık olur yok bu araba satılmayacak uzun süre daha bizde diyorsanız değişiklik yapmaya değer

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Sen düşünüyorsunda asıl düşüncesi önemli olan annen bu konuda ne düşünüyor sonuçta araba onun ?

Yorum

bencede değişik olur ama cok ugraşmanız gerekecek şimdidn kolay gelsin size
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Annemden yana sıkıntı yok,Arac ı satmayıda dusunmuyoruz. Gittigim heryerde dikkat ceksın guzel bi tebessumle karsılansın ıstıyorum ekstradan sunu soyle yapsan daha guzel olur yada sunu soyle yap diyebileceginiz bi öneriniz varmıdır.

ve tahmını Komple aracı boyatmak ne kadar tutat 5-6 yerınde ezikde var ? İstanbulda önerebileceginiz boya ustası ?

Yorum

Sen arabanın bi kaç fotosunu koyda ona göre etüt edelim,
              benim annen ne diyor bu konuya dediğim böyle yapılı modifiyeli arabalrı aşırı tahrik kapışma ve rahatsız etme tutkusu olan insanımız çok trafikte sen kullanırken sıkıntı yokta annenin bu durumlardan rahatsız olma ihtimali olduğunu belirtmek istedim benim arabalarımı benden başka ne eşim ne kız kardeşim kullanır gazlamak isteyenide yanında cirit atıyor böyle araba yaptığın zaman...

Yorum

Anladım zaten o amacla dedigini.bir dukkana gıdıp gelırken kullanıyo kısa mesafe onun harıcı o arabada bende kalıyo. İstanbula dondugumde resımlerını atarım Tek kapı 96 model nıssan mıcra turkuaz rengınde.

Yorum

İşleniyor...
                X