Araba çok yakarsa üzülürüz tamam kabul ediyorum ama daha çok uzulunecek bir durum varsa araba hem gitmeyip hem çok yakmasidir evet kardesim benim arabam bu benzin fiyatlarıyla çok yakıyor ama benim arabam yaktığı kadar gidiyor benzine verecek parası olmayan LPG taktirsin yok LPG de taktirmam bu kadar yakana binmem diyenede ;
haydi anacim başka kapıya
al abi bende lpg var, ben memnunum, burda lpgli araçlar da var zaten, çeşme izmir gidiş dönüş biraz da dolaşırsan 180 km filan, ben bu mesafe içinde aşağı yukarı ortalama hız 110-120 km civarında klima açık beş kişi hemde yapılı 18 lt yaktım, lpg de 2.3 tlx18=41 tl, gayet iyi değil mi? hem D segmenti bir araç, hem 180 bg, hem de konfor abidesi daha ne olsun, ne olsun istiyorlar
Valla D sınıfında 180 hp ,benzinli ,1.580 kg olup daha az yakan bir araç biliyorlarsa bize de söylesinler.Kriter nedir anlayamıyorum.Birde bu tiplerin hayali hep lüks spor arabalardır.Onların benzin yerine kolonya ile çalıştıklarını sanıyorlar herhalde...
aynen abi ya, paradoks, öpücükle filan ödeyecekler benzin parasını heralde haha .... benzin 2 tl olsa araç araç 20 kuruş yakacak bu kadar basit 10 lt gayet ve gayet makul 1.6 ton sonuçta hafif değil
Abi dilimizde tüy bitti 1.6 motor 1600 kilo 180 hp yakar eder demekten boşverin bu arabayı da çok yakıyor bilsinler bizim milletin yargısız infaz yapmada üstüne yok heralde. Peder bile Insignia 14 litre yakıyor dedi he baba yakıyor dedim geçiştirdim ben de Gözümle görmesem neyse..
Boşveriiiin
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
1986 Opel Record 2.2 Information Summary
Body: sedan/saloon
Length: 4652 mm
Weight: 1306 kg
Engine Capacity: 2197 cc
Cylinders: Inline 4
Max. Power: 115.6 PS / 114 bhp / 85 kW @ 4800 rpm
Max. Torque: 182.0 Nm / 134 ft.lb / 18.6 kgm @ 2800 rpm
Acceleration: 0-100 km/h in 12.30 seconds
bununla mı insignia tokatlamış....
bi fıkra aklıma geldi anadolun birisi yolda bozulmuş, yoldan ferrari geçiyormuş, durmuş; aracı ferrariye bağlamışlar... ferrarinin şoförde demiş ki, bak hızlı gidersem selektör yap ne bileyim korna çal filan, yavaşlarım ben neyse bunlar ağır aheste giderken ferrarinin yanından başka bi ferrari hızla geçmiş bu anadolu çeken ferrari de basmış gaza, tabi adam bi kaptırmış ki kendini anadol korna çalıyor, selektör yapıyor adam görmüyor neyse bunlar böyle hızla 2 adamın önünden geçmişler, adamlar olayı görünce tabi şok olmuşlar, aralarındaki muhabbet şöyle olmuş; ya abi olayı gördün mü, ferrari basmış gidiyor anadolda selektör yapıp korna çalarak ferrariden yol istiyor!!! haha haha haha .... bunların hesap o olmuş yani ancak buna benzer bi durumda ancak opel rekord insignia'ya yetişebilir
Abi dilimizde tüy bitti 1.6 motor 1600 kilo 180 hp yakar eder demekten boşverin bu arabayı da çok yakıyor bilsinler bizim milletin yargısız infaz yapmada üstüne yok heralde. Peder bile Insignia 14 litre yakıyor dedi he baba yakıyor dedim geçiştirdim ben de Gözümle görmesem neyse..
Araba çok yakarsa üzülürüz tamam kabul ediyorum ama daha çok uzulunecek bir durum varsa araba hem gitmeyip hem çok yakmasidir evet kardesim benim arabam bu benzin fiyatlarıyla çok yakıyor ama benim arabam yaktığı kadar gidiyor benzine verecek parası olmayan LPG taktirsin yok LPG de taktirmam bu kadar yakana binmem diyenede ;
haydi anacim başka kapıya
al abi bende lpg var, ben memnunum, burda lpgli araçlar da var zaten, çeşme izmir gidiş dönüş biraz da dolaşırsan 180 km filan, ben bu mesafe içinde aşağı yukarı ortalama hız 110-120 km civarında klima açık beş kişi hemde yapılı 18 lt yaktım, lpg de 2.3 tlx18=41 tl, gayet iyi değil mi? hem D segmenti bir araç, hem 180 bg, hem de konfor abidesi daha ne olsun, ne olsun istiyorlar
Aynende öyle iste kardesim herseyin bir yolu var arabaya b.k atmanın bir manası yok bu arabanın fabrika verileri diyor zaten bunun bu kadar yakacagini yakıtta zorlanan LPG taktiriyor herkesin kendine göre hesabı kitabı zaten var ya iste gereksizler ve herzaman bu gereksizlerden fazlası ile olacak Ömer kardesim
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum