Duyuru

Collapse
No announcement yet.

delirmemek elde mi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: delirmemek elde mi?

Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
    1986 Opel Record 2.2 Information Summary
    Body: sedan/saloon
    Length: 4652 mm
    Weight: 1306 kg
    Engine Capacity: 2197 cc
    Cylinders: Inline 4
    Max. Power: 115.6 PS / 114 bhp / 85 kW @ 4800 rpm
    Max. Torque: 182.0 Nm / 134 ft.lb / 18.6 kgm @ 2800 rpm
    Acceleration: 0-100 km/h in 12.30 seconds

bununla mı insignia tokatlamış....

muhaha

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

aslan besliyosan yemini vereceksin aslanın yoksa da çamur atmayacaksın kaplumbağa araçlarıyla devam etsin arkadaşlar az yakar
      İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE

Yorum

Evde aslan besliyorsan ne yediğine bakmayacaksın...
        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
          Araba çok yakarsa üzülürüz tamam kabul ediyorum ama daha çok uzulunecek bir durum varsa araba hem gitmeyip hem çok yakmasidir evet kardesim benim arabam bu benzin fiyatlarıyla çok yakıyor ama benim arabam yaktığı kadar gidiyor benzine verecek parası olmayan LPG taktirsin yok LPG de taktirmam bu kadar yakana binmem diyenede ;
          haydi anacim başka kapıya
          al abi bende lpg var, ben memnunum, burda lpgli araçlar da var zaten, çeşme izmir gidiş dönüş biraz da dolaşırsan 180 km filan, ben bu mesafe içinde aşağı yukarı ortalama hız 110-120 km civarında klima açık beş kişi hemde yapılı 18 lt yaktım, lpg de 2.3 tlx18=41 tl, gayet iyi değil mi? hem D segmenti bir araç, hem 180 bg, hem de konfor abidesi daha ne olsun, ne olsun istiyorlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: platinum HD
            Valla D sınıfında 180 hp ,benzinli ,1.580 kg olup daha az yakan bir araç biliyorlarsa bize de söylesinler.Kriter nedir anlayamıyorum.Birde bu tiplerin hayali hep lüks spor arabalardır.Onların benzin yerine kolonya ile çalıştıklarını sanıyorlar herhalde...
            aynen abi ya, paradoks, öpücükle filan ödeyecekler benzin parasını heralde haha .... benzin 2 tl olsa araç araç 20 kuruş yakacak bu kadar basit 10 lt gayet ve gayet makul 1.6 ton sonuçta hafif değil

Yorum

Abi dilimizde tüy bitti 1.6 motor 1600 kilo 180 hp yakar eder demekten boşverin bu arabayı da çok yakıyor bilsinler bizim milletin yargısız infaz yapmada üstüne yok heralde. Peder bile Insignia 14 litre yakıyor dedi he baba yakıyor dedim geçiştirdim ben de Gözümle görmesem neyse..

Boşveriiiin
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

bi fıkra aklıma geldi anadolun birisi yolda bozulmuş, yoldan ferrari geçiyormuş, durmuş; aracı ferrariye bağlamışlar... ferrarinin şoförde demiş ki, bak hızlı gidersem selektör yap ne bileyim korna çal filan, yavaşlarım ben neyse bunlar ağır aheste giderken ferrarinin yanından başka bi ferrari hızla geçmiş bu anadolu çeken ferrari de basmış gaza, tabi adam bi kaptırmış ki kendini anadol korna çalıyor, selektör yapıyor adam görmüyor neyse bunlar böyle hızla 2 adamın önünden geçmişler, adamlar olayı görünce tabi şok olmuşlar, aralarındaki muhabbet şöyle olmuş; ya abi olayı gördün mü, ferrari basmış gidiyor anadolda selektör yapıp korna çalarak ferrariden yol istiyor!!! haha haha haha .... bunların hesap o olmuş yani ancak buna benzer bi durumda ancak opel rekord insignia'ya yetişebilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                  Abi dilimizde tüy bitti 1.6 motor 1600 kilo 180 hp yakar eder demekten boşverin bu arabayı da çok yakıyor bilsinler bizim milletin yargısız infaz yapmada üstüne yok heralde. Peder bile Insignia 14 litre yakıyor dedi he baba yakıyor dedim geçiştirdim ben de Gözümle görmesem neyse..

Boşveriiiin
                  valla lpg, memnuniyet garantisi

Yorum

Aracı chipledi desem, bu araçlarda ecu var mıydı acaba hatta araç önden çekişliyse onu da değiştirmiştir belki , yersek.
                    2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                      Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                      Araba çok yakarsa üzülürüz tamam kabul ediyorum ama daha çok uzulunecek bir durum varsa araba hem gitmeyip hem çok yakmasidir evet kardesim benim arabam bu benzin fiyatlarıyla çok yakıyor ama benim arabam yaktığı kadar gidiyor benzine verecek parası olmayan LPG taktirsin yok LPG de taktirmam bu kadar yakana binmem diyenede ;
                      haydi anacim başka kapıya
                      al abi bende lpg var, ben memnunum, burda lpgli araçlar da var zaten, çeşme izmir gidiş dönüş biraz da dolaşırsan 180 km filan, ben bu mesafe içinde aşağı yukarı ortalama hız 110-120 km civarında klima açık beş kişi hemde yapılı 18 lt yaktım, lpg de 2.3 tlx18=41 tl, gayet iyi değil mi? hem D segmenti bir araç, hem 180 bg, hem de konfor abidesi daha ne olsun, ne olsun istiyorlar
                      Aynende öyle iste kardesim herseyin bir yolu var arabaya b.k atmanın bir manası yok bu arabanın fabrika verileri diyor zaten bunun bu kadar yakacagini yakıtta zorlanan LPG taktiriyor herkesin kendine göre hesabı kitabı zaten var ya iste gereksizler ve herzaman bu gereksizlerden fazlası ile olacak Ömer kardesim

Yorum

araba fazla yakmıyooorrrrrr benzin pahalı
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Araba çok yakıyor kimse almasın al
                          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                          [center]

Yorum

İşleniyor...
                          X