Duyuru

Collapse
No announcement yet.

LASTİGİM PATLADI :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• LASTİGİM PATLADI :)

arkadaşlar 1 sene bile olmadan condinantel lastigim patladı

Ynt: LASTİGİM PATLADI

Öncelikle çok geçmiş olsun.Lastik patlaması yıla bağlı bir durum değildir.Durduğu yerde olmamıştır sanırım dışarıdan bir fiziksel etken sonucu olmuştur
    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: swettyboyemre
      arkadaşlar 1 sene bile olmadan condinantel lastigim patladı

lastiğin patlamasıyla geçen zamanın bi ilgisi yoktur, araç o km alındığında ilk günde bile günde lastiği patlayabilir....

Yorum

Tamiri olan birşeyse üzülmeyin, eğer olmuyorsa sizin için yeni lastik fiyatı alabilirim aynısı benimde başıma geldi

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

şuan servise götürdüler bende haber bekliyorum tahmince ne kadarımız gider

Yorum

Orjinal yazı sahibi: swettyboyemre
            şuan servise götürdüler bende haber bekliyorum tahmince ne kadarımız gider

basit bi yama olcaksa servisteki ücreti 30 lira olması lazım, ama yanakta problem varsa o zaman lastiğin yenisiyle değiştirilmesi gerek....

Yorum

geçmiş olsun aman başka bir şey olmasında lastik sorun değil

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

saolun arkadaşlar

Yorum

Geçmiş olsun. İşlem sonrası tüm lastiklere balans yaptırın bence. Hatta önleri arkaya arka lastikleri de öne değiştiriniz.
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

bizimde 2 hafta içinde arka lastikler patladı ihihi biri de uzun yolda.
                    ben sınav için Gebze'deyken babamlar Ankara'ya gitmişti. Çorum çıkışında bir patlama sesi gelmiş, benzinliğe girdiğinde bakmış birşey yok lastiğin havaları da yerinde.
                    yola devam ederken bir daha ses gelmiş ve araba jant üstünde stepneyle en yakın ilçede lastikçiye gitmişler. başparmağımın genişliğinde delik vardı dedi babam.

diğeride şehiriçinde vida batmış. daha önce de yazmıştım foruma, yolda ses yapınca servise gittik bilyalar bozulmuştur diyerek 600tl masraf çıkartmıştı.
                    rot balansçı vidayı bulup lastiği tamir etti 20 lira

bu uzun yolda yaşadığımız 2.lastik patlaması. diğeri Corsa'da olmuştu hemde ön lastikti, 120 ile giderken Allah'tan birşey olmadan kurtulmuştuk ondanda.

şuan 1 haftadır arka lastikten yine ses geliyor, taş sıkışmıştır diye düşünüyorum, moral bozmamak için bakıtmıyorum taş mı vida mı diye lastiklerde yeniydi 2010'da üretilmiş
                    InsigniaTEAM

Yorum

arkadaşlar ön 2 lastik patlamış arkadaşımda temiz potenza bridgestone varmış 2tane onları 260 aldım tanesini takdırdım

Yorum

Geçmiş olsun ..
                        2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

geçmiş olsun, fazla tc kapalı araç sürmemek lazım

Yorum

İşleniyor...
                          X