Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TRTUNING'desiniz Insignia Team :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• TRTUNING'desiniz Insignia Team :)

Merhaba değerli üyeler, ben TRTUNING'de çalışmaktayım. Abant buluşmasını TRTUNING dergisinde yayınlamam rica edilmişti. Bende şu an Insignia Team için gözümde bir tanıtım hazırladım ve yayına koyacağız allahın izniyle.

1. olarak; Insignia Team - Tanıtım Yazısı
    2. olarak; Insignia Team - Abant Buluşması Etkinlik Bilgileri ve Fotoğrafları olarak.

Eylül sayısın'da Abant buluşmasını sığdıramayabiliriz, herhangi bir aksilik olursada hiç sıkıntı etmeyin

Buradan kesin haberleri bildiririm.

Saygılarımla Kaan Köse.

Ynt: TRTUNING'desiniz Insignia Team

Orjinal yazı sahibi: Ryoichi
    Merhaba değerli üyeler, ben TRTUNING'de çalışmaktayım. Abant buluşmasını TRTUNING dergisinde yayınlamam rica edilmişti. Bende şu an Insignia Team için gözümde bir tanıtım hazırladım ve yayına koyacağız allahın izniyle.

1. olarak; Insignia Team - Tanıtım Yazısı
    2. olarak; Insignia Team - Abant Buluşması Etkinlik Bilgileri ve Fotoğrafları olarak.

Eylül sayısın'da Abant buluşmasını sığdıramayabiliriz, herhangi bir aksilik olursada hiç sıkıntı etmeyin

Buradan kesin haberleri bildiririm.

Saygılarımla Kaan Köse.
    İyi çalışma tebrikler...
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Tebrikler.Bu tür araba dergilerinde otomobil klüblerinin yaptıkları buluşmalara yer verilmesi güzel birşey.Hem kullanıcılar bilgileniyor, hem sıkı dostluklar kuruluyor.

Yorum

bende dergilerde yazı yazmak istiyorum, arabaları aşırı seviyorum, çok da ilgiliyim övünmek gibi olmasın, ne önerirsiniz?

Yorum

Şimdiden TEŞEKKÜRLER Kaan.

(Dün akşam İftar yemeğine şöyle bir uğrasaydın fena olmazdı yani. Özlettin kendini)

Yorum

Merhaba Kaan bey,
            Güzel bir konu. Bu projenizde resim paylaşma veya Bilgi paylaşımı neye ihtiyaç duyarsanız destek vermeye hazırız. Hatta daha geniş bir yazı yayınlarsanız belki hem okuyucuların hem de bizim klubteki arkadaşlarımızın daha çok ilgisini çeker.
            İstanbul offroad buluşması fotoları, Ankara buluşması resimleri, OPC track day etkinliği. Orada heycanlı enstantaneler mevcut. Vetabiki hepimizin birlik beraberlik temsili Abant buluşması.
            Yani sonuçta Siz nasıl daha uygun görürseniz. Dergi çıkar çıkmaz alırım. 2010 senesinde dergiye çıkmıştık halya evde bu dergiyi saklıyorum.
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
              Tebrikler.Bu tür araba dergilerinde otomobil klüblerinin yaptıkları buluşmalara yer verilmesi güzel birşey.Hem kullanıcılar bilgileniyor, hem sıkı dostluklar kuruluyor.

Doğru sölüyorsunuz katkısı çok, kendi web sitem buluşma yaptı 70 otomobil katıldı dergide yayınlayacağız faydalarını görüyoruz elbette

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
              bende dergilerde yazı yazmak istiyorum, arabaları aşırı seviyorum, çok da ilgiliyim övünmek gibi olmasın, ne önerirsiniz?
              Görüşelim ben yardımcı olur yönlendiririm sizi

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
              Şimdiden TEŞEKKÜRLER Kaan.

(Dün akşam İftar yemeğine şöyle bir uğrasaydın fena olmazdı yani. Özlettin kendini)
              Ben Teşekkür Ederim Cemil Abim
              (Yakınınızdan, geçmiş bulundum girme fırsatım olmadı bir daha ki sefere abim inşallah)

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
              Merhaba Kaan bey,
              Güzel bir konu. Bu projenizde resim paylaşma veya Bilgi paylaşımı neye ihtiyaç duyarsanız destek vermeye hazırız. Hatta daha geniş bir yazı yayınlarsanız belki hem okuyucuların hem de bizim klubteki arkadaşlarımızın daha çok ilgisini çeker.
              İstanbul offroad buluşması fotoları, Ankara buluşması resimleri, OPC track day etkinliği. Orada heycanlı enstantaneler mevcut. Vetabiki hepimizin birlik beraberlik temsili Abant buluşması.
              Yani sonuçta Siz nasıl daha uygun görürseniz. Dergi çıkar çıkmaz alırım. 2010 senesinde dergiye çıkmıştık halya evde bu dergiyi saklıyorum.
              Merhabalar, böyle birşey oluşturabileceğimizi düşüyorum. Sitede bir konum yerleştirilmesi yapılacak olursa tabi dergi'den destek sağlarım. Abant buluşmamızı yayına koyacağız, gerekirse Track Day etkinliğinide yayınlarız.

Samimiyetiniz ve ilginiz için teşekkür ediyorum. Tabi ben haber vereceğim buradan. Bende inanın her ay yazı çıkartıyorum, etkinlik çıkartıyorum. Ne yazdığımı unutuyorum. Dergiyi almaya fırsatım bile kalmıyor o derece yahu

Ama oturur konuşur, ayarlarız elbette uygun bi nokta

Yorum

Kaan Hayatımda gördüğüm en girişken Genç kardeşlerimden birisin bu konuda seni ne kadar takdir etsem az,yaptığın herşeyi en iyisi olsun diye gayret göstermende çabası Ellerine emeğine sağlık kardeşim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                  Kaan Hayatımda gördüğüm en girişken Genç kardeşlerimden birisin bu konuda seni ne kadar takdir etsem az,yaptığın herşeyi en iyisi olsun diye gayret göstermende çabası Ellerine emeğine sağlık kardeşim
                  Teşekkür ederim abi eksik olma çok saol

Yorum

merakla bekliyoruz, şimdiden elinize sağlık...
                    F30 Sport+

Yorum

Forumumuzun medya sorumlusu olarak gayet güzel ve faydalı bir iş çıkarmışsın, eline emeğine sağlık kardeş.
                      2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

valla merakla bekliyoruz !!!!!!!!!
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                          merakla bekliyoruz, şimdiden elinize sağlık...
                          Teşekkür ediyorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                          Kaan şimdiden hem tabrik ediyorum hem de teşekkür ediyorum.İnsigniateamin adını artık tüm Türkiye duymalı ve öenmli bir grup olduğumuzu herkes özellikle de opel Türkiye anlamalı...
                          Teşekkür ediyorum utku abim, iyi olacağına katkı sağlayacağına inanıyorum inşallah.

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                          Forumumuzun medya sorumlusu olarak gayet güzel ve faydalı bir iş çıkarmışsın, eline emeğine sağlık kardeş.
                          Hahaha teşekkür ederim İnşallah daha iyi yerlere getireceğiz

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                          valla merakla bekliyoruz !!!!!!!!!

Yorum

İşleniyor...
                          X