Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tatil için aracınızı önden gönderin, siz uçakla gidin IST - BODRUM - ANT - İZMİR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Tatil için aracınızı önden gönderin, siz uçakla gidin IST - BODRUM - ANT - İZMİR

Arkadaşlar,

Bugün bir site duydum. Aracınızı TIR a yüklüyor ve belli tatil bölgelerine (ANTALYA-BODRUM-İZMİR) gönderiyor, geri getiriyorlar.
    Bu sırada sizde Uçakla gidiyorsunuz.

1) Tatile gidilecek yerde min. 2 hafta kalıcaksanız
    2) Uygun Uçak bilet fiyatları temin edilirse
    3) Uzun yolu çekemeyecek kadar yorgun veya hasta
    4) Max. 2 kişi iseniz mantıklı geliyor.

http://www.arabamtatilde.com/fiyat.html (Gidiş-Dönüş fiyatı) 679 tl

Örneğin; Antalya ya Insignia ile Gidiş-Dönüş Benzin ne kadar tutar bilmiyorum.

Bilen bir arkadaşımız söylesin, beraberce değerlendirme yapalım.
    Benim için Uçak bileti çok uygun olduğu için, aracı göndermek efektif çıkacaktır.
    Ama uçak Biletini uygun fiyata alamayan veya kalabalık aileler için efektif çıkmayabilir.

Görüşlerinizi bekliyorum

2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Ynt: Tatil için aracınızı önden gönderin, siz uçakla gidin IST - BODRUM - ANT - İZMİR

istanbul antalya yaklaşık 730 km, gidiş dönüş, 1500 km desek, çok rahat 2 depo yakar bizim araçlar, 2 depo yakıttta 610 lira yapar, bence mantıklı geldi ama benim hoşuma giden zaten aracımla uzun yola gitmek....

Yorum

Ynt: Tatil için aracınızı önden gönderin, siz uçakla gidin IST - BODRUM - ANT - İZMİR

Uzun yol zevki ayrı bambaşka Hasan. Ama kötü yollar, kaza riski vs.. de göze almak lazım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
        Uzun yol zevki ayrı bambaşka Hasan. Ama kötü yollar, kaza riski vs.. de göze almak lazım.
        antalya yolu güzel abi, burdan, izmit, adapazarı, bilecik, afyon, ısparta üzerinden gayet güzel bi yolculuk, her şehirde mola ve o şehre özgü yemekler, geze geze, göre göre gitmek benim çok hoşuma gidiyor....

Yorum

Afyonda İkbal tesisleri güzel mesela ihihi
          Keyifini çıkarta çıkarta yolda gitmek güzel. Ama alternatiflerin olmasıda güzel.

Yorum

heleki 2 porsiyon ekmek kadayıfı da olunca aman yarabbi ))
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
              heleki 2 porsiyon ekmek kadayıfı da olunca aman yarabbi ))
              Ömür İstanbula her geliş gidişde uğruyorsun galiba. Bende şeker çıktı.
              Bana tatlı yasak artık.

Yorum

mesela istanbuldan Bodruma 2 kisi icin cok pahali oluyor. istanbuldan Bandirmaya 2 kisi + 1 arac (surucu dahil) 191 TL ye yenikapidan bandirmaya gidiyorsun. oradan da Bandirma-bodrum arasi 500 km. 1 depo benzin. toplamda gidis donus 862 TL ye geliyor.

ucakla gideyim arabam gelsin diyorsaniz, tira 674 TL(bizim arabalar pahali sigorta da ona gore olacaktir.) + 480 TL gidis donus ucak biletleri 2 kisi icin, istanbuldan havalanina taksi parasi, Bodrumdan havaalani transferi. cok cok daha pahaliya cikar.
                ama ben kralim, ben gideyim arabam gelsin diyenlerdenseniz diyecek bir sey yok.

Yorum

Afyon a kadar güzelde Afyon dan sonrası yol bitmiyor.
                  Yoksa uzun yolun tadı bambaşka.

Uçak olayı mantıklı.
                  Almanya da yaşayan gurbetçiler bunu yapıyomuş zaten.
                  Trenle geliyomuş arabalar kendileri ya Trenle yada Uçakla geliyolar.

En kolay yol da kendi uçağını alcaksın 30 000 Dolara tek motorlu falan ver elini Türkiye...
                  Fotoğraf çekmekten bıkarsın

Yorum

İstanbuldan Bodruma da Feribot var bilginiz olsun
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

arabayı kullan madıktan sonra uzun yolu napim :P tatilin güzelliği bu ama trafik olmayacak saatleri seçmek laızm
                      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                      [center]

Yorum

Arabayı uzun yolda kullanmak zevkli zaten... Şehir içinde böyle bir hizmet olsa daha güzel Eve helikopter ile bıraksalar arkadan da arabayı getirseler mesela
                        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

2 haftalık bir tatil için niye aracınıza ihtiyaç duduyorsunuz ki anlamadım... Gidersiniz clio symbol klimalı kiralarsınız günlüğü 45-50TL den... Kendi arabamın anahtarını başkasına verip, tır'la fln hiçbir yere götürtmem... Aman aman herşey başına gelebilir...

Yorum

Bu arada İnsignia'yı bilmemde Peugeot 308'in TR yetkilileri tarafından yapılan testte İstanbul-Antalya-İstanbul parkurunda 1 depo mazottan biraz daha az mazot harcayarak 100 km'de 3,45 lt ortalama ile gittiğini biliyorum...

Kısaca litresi 3,72TL olan mazot ile İstanbul-Antalya gidiş dönüş : 180TL

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
                              Afyon a kadar güzelde Afyon dan sonrası yol bitmiyor.
                              Yoksa uzun yolun tadı bambaşka.

Uçak olayı mantıklı.
                              Almanya da yaşayan gurbetçiler bunu yapıyomuş zaten.
                              Trenle geliyomuş arabalar kendileri ya Trenle yada Uçakla geliyolar.

En kolay yol da kendi uçağını alcaksın 30 000 Dolara tek motorlu falan ver elini Türkiye...
                              Fotoğraf çekmekten bıkarsın
                              Zaten tek amacım pilot olmak Nail abim yaw =) Bi Cessna alsak of of offf =)

Yorum

İşleniyor...
                              X