Duyuru
Collapse
No announcement yet.
siz yokken biz vardık insigniacılar:)
Collapse
X
-
Ynt: siz yokken biz vardık insigniacılar
Orjinal yazı sahibi: cagriçünkü günümüzde olduğu gibi o zamanlar da Amerikan arabaları farklı isteği olanlara hitap ediyordu. büyük kasa, büyük motor. 1960'ın Amerikanlarıyla 1960'ın Avrupalı arabaları arasında eminim ciddi oranda yol tutuş farkı vardır.
Yorum
-
tabiki farklı, şimdi bile bir Camaro'nun emsallerine göre bir avantajı yok ama beğeniliyor mu, beğeniliyor demek istediğim 60'ların Chevrolet'inin bir başarısı yok ama kalıplı araba, ego tatmini için birebir o yüzden o yılların Opel'leri cazip gelmiyor.
geçmişte Mercedes'ten daha iyi olan Opel, Amerikanlar karşısında ezilecek değil ama Amerikalılar da kendine baktıracak araba yapmış. imkanım olsa bende evin 2 yada 3. arabası olarak bir Amerikan almak isterdim.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagritabiki farklı, şimdi bile bir Camaro'nun emsallerine göre bir avantajı yok ama beğeniliyor mu, beğeniliyor demek istediğim 60'ların Chevrolet'inin bir başarısı yok ama kalıplı araba, ego tatmini için birebir o yüzden o yılların Opel'leri cazip gelmiyor.
geçmişte Mercedes'ten daha iyi olan Opel, Amerikanlar karşısında ezilecek değil ama Amerikalılar da kendine baktıracak araba yapmış. imkanım olsa bende evin 2 yada 3. arabası olarak bir Amerikan almak isterdim.
Gürül gürül çalışıyor bastığı zaman şuan için yetişebilecek günümüz arabalarından yüksek güçtekiler hariç çok nadir araç bulunur,
araçta koltuklar ısıtmalı deri döşeme elektrikli,
4 cam otomatik
Hidrolik direksiyonu
direksiz kasa
klima sı ve daha sayamacağım bir sürü özellik daha ne denilebilir ki arabanın boyutlarını ve konforunu hiç söylemiyorum bile
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Gecen gün bi kardeşimin düğünü oldu bir yakınında Chevrolet Caprice direksiz 8 ileri otomatik vardı 70 model
Gürül gürül çalışıyor bastığı zaman şuan için yetişebilecek günümüz arabalarından yüksek güçtekiler hariç çok nadir araç bulunur,
4 cam otomatik
Hidrolik direksiyonu
direksiz kasa
klima sı ve daha sayamacağım bir sürü özellik daha ne denilebilir ki arabanın boyutlarını ve konforunu hiç söylemiyorum bile2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bassoprofondoOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Gecen gün bi kardeşimin düğünü oldu bir yakınında Chevrolet Caprice direksiz 8 ileri otomatik vardı 70 model
4 cam otomatik
Hidrolik direksiyonu
direksiz kasa
klima sı ve daha sayamacağım bir sürü özellik daha ne denilebilir ki arabanın boyutlarını ve konforunu hiç söylemiyorum bile
Yorum
Yorum