Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yurtdışından araba getirmek

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yurtdışından araba getirmek

Ben ilandaki araçta ahim sahim bir body görmedim,burdada birebir aynısı yapılabilir,yurtdışından bu arabayı alırsın tabi yıllık vergisini ödemeyi göze alırsan zira o vectranin vergisi nerden baksan en az 1500 Euro,gümrükte aracın vergisinide odetirler 10bin Euro'ya gelir araç(sürekli Türkiye'de kalacaksa,kLmayacaksa 6 ay kalma hakkı var),arkadasımda c4 var o bile 700 Euro 1.4 motor araba duşun,kısacası astarı yüzünden pahalıya gelr vazgeç bu sevdadAn
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İstanbul Garage diye bir modifiye şirketi var.Sitelerindeki resimlerden gördüğüm kadarıyla istenilen tamponun resimlerine bakarak araç üzerinde istenileni yapıyorlar..Bir görüş istersen..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        500 lira? keşke dediğin gibi olsa hemde dediğim gibi bu bodykit bulunmuyor, Vectra Sport'un orjinal tamponu ve hiçbir yerde yok (fiberciler kalıbını çıkartsa yapar ama kalıbını çıkartması için canlı örnek bile yok

3.seçeneğin vicdani bir yanı yokki, arabayı parasını verip satın alacaksın, donanımı değiştirip yurtdışında tekrar satış ilanı açacaksın (öldü fiyatına diye yazmıştım) kimseyi kazıklamıyorumki
        ben alamasam bile bu tamponu isteyen çok kişi var
        türkiye de yaşayan yabancı uyruklu, ama çift ülke vatandaşı olmayan bi tanıdığın varsa bu araç alınıp bu ülkede kalabilir, araç onun üzerine olur ama sen binersin, bu da mantıklı bir seçenek, hem aracın vergisini ödemezsin, hem de çıkıp girmesine gerek yok, yabancıdan yabancıya satış politikası

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
          İstanbul Garage diye bir modifiye şirketi var.Sitelerindeki resimlerden gördüğüm kadarıyla istenilen tamponun resimlerine bakarak araç üzerinde istenileni yapıyorlar..Bir görüş istersen..
          kalıp çıkarma işlemi pahalıya gelir, en az binliğe malolur, hadi arka tamponla marşpiyeleri uydurursun ama ön tampon zahmetli olur

Yorum

Biraz pahalı olur ama bence aynısını yapabilirler.İlla ki isteniyorsa maliyetide gözden çıkarılmıştır..

Yorum

Bende çifte vatandaşlık var.Ama araç 6 ay burda 6 ay yurt dışında kalmak zorunda diye biliyorum.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
              17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
              35GB5825  A Rh+

Yorum

işte taner abi, bu tek yabacı ülke vatandaşı için geçerli, o da burda oturma izni almış öğrenci ya da çalışan olması şartıyla, şahsen ben böyle bişey düşünüyorum, benim arkadaş var

Yorum

ben o arabaya binmenin derdinde değilim, öylesi tam baş belası hiç uğraşmam. vergisiymiş, 6 ay sınırdan geçmesiymiş vs. en azından Vectra'ya değmez
                  bu tamponların nette satışı yok, sadece araç üzerinde olanlar var.
                  aslında İstanbul Garage'ı da biliyorum, yaptıkları tampon fiber değil bayağı kaliteli iş yapıyorlar diye biliyorum ama tahminimce beni aşar kilden kalıp hazırlayıp öyle yapıyorlar diye biliyorum (bu tamponu isteyenlerle ortak yapılabilir belki, en azından kalıp parası bölüşülür)

şuan en çok aklıma yatan ya birkaç kişi ortak parayla kalıp hazırlatmak yada arabayı yurtdışında bir tanıdığın üstüne parasıyla alıp tamponlar bizimkine aktarılacak, arabada Vectra Sport yerine mesela Vectra CD diye yeni satış ilanı açılacak. ikisinden birisi (zaten normal tamponlu sport'larda var, mesela 2500€'ya alınan arabayı 1000-1500'e satış ilanı açılsa vicdanen hiçbir rahatsızlığım olmaz)

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                  Ben ilandaki araçta ahim sahim bir body görmedim,burdada birebir aynısı yapılabilir,yurtdışından bu arabayı alırsın tabi yıllık vergisini ödemeyi göze alırsan zira o vectranin vergisi nerden baksan en az 1500 Euro,gümrükte aracın vergisinide odetirler 10bin Euro'ya gelir araç(sürekli Türkiye'de kalacaksa,kLmayacaksa 6 ay kalma hakkı var),arkadasımda c4 var o bile 700 Euro 1.4 motor araba duşun,kısacası astarı yüzünden pahalıya gelr vazgeç bu sevdadAn
                  Uğurum zevk meselesi, bu bodykit iddia ediyorum Vectra B için üretilmiş en iyi body irmscher vs. hikaye.
                  şuan arabanın üzerindeki standart tamponların çok şapşal görüntüsü var, çünkü alt kısım sis farlarının olduğu bölüm çok içeride, çenesiz surat gibi bir şekli var benim gözümde
                  InsigniaTEAM

Yorum

al bin abi 2.2 motor, vergi derdi de yok işte 147 bg

Yorum

İstanbul Garage sadece ön tampona 1000TL istiyor
                      ayriyetten panjur, sis farları, tampondaki petek ızgarayı da almak lazım. sıkıntı bastı artık
                      InsigniaTEAM

Yorum

Irmscher artık üretmiyor mu yahu? Onu denesen?

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

irmscher değilki, bildiğim kadarıyla 2002 Vectra Sport tamponu bu, fabrikasyon. google'da vectra zender olarak aratınca da çıkıyor ama anlamış değilim

bu link Vectra Sport pdf'i
                          komprimierte Informationen, technische Daten, Technik- und Hintergrundwissen zur Opel Vectra Baureihe von 1988-2008.

bunda da 33.sayfada bikaç detay var
                          komprimierte Informationen, technische Daten, Technik- und Hintergrundwissen zur Opel Vectra Baureihe von 1988-2008.

çok sade ve hoş bir bodykit

InsigniaTEAM

Yorum

benım bı tanıdıgım vardı şirketleri vardı ithalat ve ihracaat üzerine yurt dısından o zaman kımsede yoktu 3.20 d cabrıo beyaz ıcıde kırmızı dosemelı olarak yurt dısından 0 alarak getırdı. bızım turkıyedekı fıyatı 85.000 euro flndı kendısı onu vergılerı gumruk masrafı fln derken 70.000 euro ya mal oldu! genede karlı yanı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              irmscher değilki, bildiğim kadarıyla 2002 Vectra Sport tamponu bu, fabrikasyon. google'da vectra zender olarak aratınca da çıkıyor ama anlamış değilim

bu link Vectra Sport pdf'i

bunda da 33.sayfada bikaç detay var

çok sade ve hoş bir bodykit

ama hakkaten jantlarla filan çok sık durmus

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                                benım bı tanıdıgım vardı şirketleri vardı ithalat ve ihracaat üzerine yurt dısından o zaman kımsede yoktu 3.20 d cabrıo beyaz ıcıde kırmızı dosemelı olarak yurt dısından 0 alarak getırdı. bızım turkıyedekı fıyatı 85.000 euro flndı kendısı onu vergılerı gumruk masrafı fln derken 70.000 euro ya mal oldu! genede karlı yanı
                                ama bunu yapması ile beraber 6 ayda bir gümrüğe götürüp girdi çıktı yaptırması gerekiyor arabaya gümrüğe git gel masrafıda cabası ama tr plaka aldıysa % 80 oranında vergi ödemesi kaçınılmaz...

Yorum

İşleniyor...
                                X