Malesef.. Şerefsizler iyice azdı..
çözümü çok kolayda yapa bilecek babayiğit yok.. bir askerin burnu kanarsa içerdeki köpeğin bir parçasını kendisinden alırım desinler ve parmaklarından başlasınlar bak bir asker şehit olurmu
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
çözümü çok kolayda yapa bilecek babayiğit yok.. bir askerin burnu kanarsa içerdeki köpeğin bir parçasını kendisinden alırım desinler ve parmaklarından başlasınlar bak bir asker şehit olurmu
100 terörist öldürdük diye genel kurmayın açıklaması vardı. İnşaallah doğrudur. Bir de insanın aklına gelmiyor değil madem bunu yapabiliyordunuz da bu kadar yavrucağın ölmesi mi gerekiyordu Allah aşkına. Bence de yeter artık ya. Wallahi şu anki fikrim ne biliyomusunuz abi bunun bedeli neyse girelim nereye gireceksek, 30- 500- 1000 şehit verelim vereceksek ama bitsin şu iş. Böyle hergün ölmektense bir kez ölelim. Walla bana giriyoruz hadi gel desinler 1 dakika düşünürsem namerdim.
Allah şehitlerimize şu mübarek günlerde rahmet bizlere ve ailelerine de sabırlar ihsan etsin.
Saygı ve sevgiyle...
100 terörist öldürdük diye genel kurmayın açıklaması vardı. İnşaallah doğrudur. Bir de insanın aklına gelmiyor değil madem bunu yapabiliyordunuz da bu kadar yavrucağın ölmesi mi gerekiyordu Allah aşkına. Bence de yeter artık ya. Wallahi şu anki fikrim ne biliyomusunuz abi bunun bedeli neyse girelim nereye gireceksek, 30- 500- 1000 şehit verelim vereceksek ama bitsin şu iş. Böyle hergün ölmektense bir kez ölelim. Walla bana giriyoruz hadi gel desinler 1 dakika düşünürsem namerdim.
Allah şehitlerimize şu mübarek günlerde rahmet bizlere ve ailelerine de sabırlar ihsan etsin.
Saygı ve sevgiyle...
Ölüm kalım savaşına gidiliyor dense ya bitecek ya bitecek dense bitmeden dönmek yok dense benimde adımı safın en ön sırasına yazsınlar abi kendi topum tüfeğimle gelirim...
Kullanılan savaş stratejileri de son derece kalleşçe ve acımasızca. Çoğu pusu çoğu sırtından vurma. Korkaklar boyle yapar çünkü. Yemiyor...
Hal boyleyken canını feda eden Kahraman Şehitlerimiz için kalbimde büyük bir üzüntü oluşuyor.
Komutan canını feda etmesi için askerimize emir verse hiç düşünmeden canını bağışlayan bir ırkız. Türklük de zaten boyle bişey. Ben askerdeyken çok fazla örneklerini gördüm.
Onun için ammelleri ve amacı Türkiyeyi bölmek olan odakların hiç şansı yok. Asırlar ve Tarih bunu göstermiştir. Kardeş kavgası en kötüsüdür...
Bundan rant ve fayda kazananların peşine takılan gençlere de yazık aslında. Sonu hüsran olan birilerin peşinde olmaları ne yazık. Kardeşçe ve dostça bu ülkede ilerlemek ve Ülkeyi ileriye götürmek varken...
Bir birimizin engeli olmak, kuyumuzu kazmak sadece bizim düşmanlarımıza yarar.
O atılan bombaları bize satanların eminim ki karşı tarafa da bişey satıyorlardır. Ama az kaldı döngüyü bozacağız. Tamamen Türk yapımı olan teknolojimiz yaygınlaştığı gün. O gün kalıcı barış günü olacaktır...
Arkadaslar serefsizler bayram sonrasu yine ypti yapacagini.bir tegmeni bir zman cavusumuzu sehit etti serefsizler. Allahimdan tek istedigij bu serefuzlerin bi gun elimize dusmesi ve elmizd can vermesi.
Bu arkadaş vurulduğunda ben Dargeçit'teydim. Bizim oturduğumuz evin üst sokağında oldu olay. Akşam güneş batmak üzereyken PTT ye telefon parası ödemek için gitmiş. Çıkarken 2 terörist çapraz ateşe almış. 25'in üzerinde mermi deliği vardı şehidimin cesedinde. 2 ay olmuştu Dargeçit'e geleli. 4 tane 15-16 yaşındaki yavşağa köşe başlarını tutturmuşlar.Bütün yollar tutuldu. Şehre kimse girip çıkmadı. Belediye başkan yardımcısının evine girdikleri görülmüş. Savcılıktan arama izni geldiğinde evin altında yığınla tünel olduğu görüldü. Adamlar bulunamadı. 2-3 ay sonra özel harekat 3 terörist vurdu Dargeçit'in bir köyünde. Teröristlerden birinin üzerinde Şehidimin cüzdanı, palaskası ve resimleri çıktı. Kanı yerde kalmadı değil mi?
2 küçük kızı vardı. Biri 3 aylık... Onlara soralım bakalım kanı yerde kaldı mı kalmadı mı?
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Bide siyasiler hala kardeşlikten bahsetmiyomu çıldırıyorum.Ne Suriye ne Libya ne Somali kaldı kurtarmadığımız.Ülkemde her gün şehit var bu şehitler için kim ne yapt?Dışişleri bakanı İsraile nota vereceğine Kuzey Iraka nota versin.İlk öncde burdaki itler temizlenmeden terör bitmez. Herifler resmen savaş açmış bize.Bizim asker teröriste dur ihtarı çekmeden ateş açamaz açarsa mahkemede sürünür.Daha söylicek çok söz var ama...
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Serefsizler bu sefer de hali sahada top oynayan polislermize saldirmislar. 2 sehidiz ve 10 tane de yaralimiz var. Bunu niye yaziyorsunuz diyeceksiniz.unutmamak ve unutturmamak icin. Cunku nluk hayat deyip suriye misir israil deyip Kaybettigimiz canlaimizi kardeslerimizi ogullarimizi yegenlerimizi unuuyouz.onlar hepmizin kardesi yegen ogullari.lutfen kimse bunu unutmasin.saygilar sevgiler
Kandile operasyon boş iş.Önce içerdekileri temizleyeceksin.Ama İsrailden sıra ülkemize gelmiyor demekki.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Yorum