Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aziz Şehitlerimiz Adına!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Aziz Şehitlerimiz Adına!!

Bu ülke bundan önce çok badireler atlattı.Bu badirelerin hepsinde hem dış hem iç mihraklar rol oynadı. Bundan sonra da bunlar emellerini gerçekleştirmek için çok ugraşacaklar.AMA ŞUNU UNUTMASINLAR KENDİSİNİ ATATÜRKÜN EVLATLARI TORUNLARI SAYAN İNSANLAR BU ÜLKEDE VAR OLDUĞU SÜRECE BU ŞEREFSİZLERE VERİLECEK BİR KARIŞ VATAN TOPRAĞI YOK. GELİNDE ALIN ŞEREF YOKSUNLARI...................................BU YAZIMI TEKRARA YAZMAK ZORUNDA KALDIM ARKADAŞLAR :::::::::::::::::::::: angry angry angry angry

Yorum

TÜRK MİLLETİ OLARAK SADECE BOŞ BOŞ KONUŞMAYI BİZLERE ÖĞRETTİLER... NE BİZ RUHLARI ŞAD OLSUN DİYİNCE OLACAK NEDE VATAN SAĞOLSUN DEYİNCE OLACAK!!! BİR ŞEY YAPILMALI ARTIK!!!! BU ÜLKENİN ARTIK TEK BİR ŞEHİT BİLE VERMEYE TAHAMMULÜ KALMADI!!!!

ULU ÖNDERİN 'BURSA NUTKU' HAFIZAMDA CANLANIR OLDU....

ONLARLA SAVAŞACAK BİR SİYASİ İRADEMİZİN KALMADIĞI GİBİ ARTIK BAŞIMIZ SAĞOLSUN BİR ORDUMUZDA KALMADI!!!!

F30 Sport+

Yorum

Allah rahmet eylesin,ruhlarını şad etsin.Yedeksubaylıktan dönüş sonrası tam 3 yıl omuzumda platinle dolaştım.Herşeye rağmen hiçbir Kürt kardeşime nefret duymadım,duymayacağım.Ama bu pis tezgahta parmağı olan,kardeşi kardeşe düşman eden,bu işten milyar dolarlar kazanan,ister Türk,ister Kürt,ister Amerikalı,ister İsrailli AĞALAR şunu bilmeli ki bunca şehit ve masum insanın eli öbür dünyada onların iki yakalarındadır.ALLAH TOPUNUN BELASINI VERSİN.Az kaldı,onların işini Türkü,Kürdü,Lazı,Çerkezi,Gürcüsü,Arabı,Rumu,Ermeni si,Boşnakı,Tatarı,Kafkası,Azerisi gene BU MİLLET bitirecek.
        İNSİGNİA COSMO (2010 M.) / 180 HP / DVD800 /PİANO BLACK/OLİMPİK BEYAZ.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
          TÜRK MİLLETİ OLARAK SADECE BOŞ BOŞ KONUŞMAYI BİZLERE ÖĞRETTİLER... NE BİZ RUHLARI ŞAD OLSUN DİYİNCE OLACAK NEDE VATAN SAĞOLSUN DEYİNCE OLACAK!!! BİR ŞEY YAPILMALI ARTIK!!!! BU ÜLKENİN ARTIK TEK BİR ŞEHİT BİLE VERMEYE TAHAMMULÜ KALMADI!!!!

ULU ÖNDERİN 'BURSA NUTKU' HAFIZAMDA CANLANIR OLDU....

ONLARLA SAVAŞACAK BİR SİYASİ İRADEMİZİN KALMADIĞI GİBİ ARTIK BAŞIMIZ SAĞOLSUN BİR ORDUMUZDA KALMADI!!!!

+10000

Yorum

Van da 3 şehidimz daha var.Ne desek boş

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
            17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
            35GB5825  A Rh+

Yorum

Bugun hakki rahmetine kavusan aziz sehitlerimize allahtan rahmet diliyorum...
              SEHITLER OLMEZ VATAN BOLUNMEZ!
              NE MUTLU TURKUM DIYENEEEEEE!!!

Yorum

Sabahtan beri zar zor guluyorum.butun gunum iptal oldu. Bazen insanin haykirasi geliyor. Beni esas uzen insanlarin tepkisizligi. İnsanlar burda rahat hala iphone mu guzel yok samsung galaxy mi? Yuh be kardesim orda insanlar siz bu muhabbetleri rahat rahat yapasiniz gece yastiga kafanizi daha rahat koyasiniz diye oluyor .azicik saygi azicik iciniz ciz etsin.azicik tepki koyun .yokkkkkkkkk. Yeter be yeter azicik silkinin kendinize gelin.... Olen bizim kardeslerimiz arkadaslarimiz amcamiz dayimiz yegenimiz bizim vatandasimiz ......

Yorum

2 şehit daha...
                  Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                  Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                  VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Evet yine kotu haber bu seferde siirtten 2 sehit. Ben artik diyecek soz bulamiyorum yazarken ellerim titriyor.beyler bir bir oluyoruz bir bir evlatlarimiz canlarimiz gidiyor.artik birseyler yapma zamani birlikte tepki koyma zamani.birakin insignianiz gitmesin cam filminize polis ceza yazsin.bu gunlerimizi bile mum yaka yaka arayacagiz. Birgun sizlerinde bizlerinde yaninda bir mum sonecek bir ocaga ates dusecek. Simdiye kadar sehidiniz olmayabilir. Ama onlar bizizm sehidimiz hepimizin sehidi.tepkinizi dile getorin herkes bilinclensin. Bir baska Turkiye yok bu boyle bilinsin........

Yorum

Kahraman bir turk askerimiz var Mehmetçik adı.Vatan uğruna gözünü kırpmadan Canını feda eder. Şehitlerimizin hakkı bizim de üzerimizde. Birlik ve beraberlik zamanı. İnşallah gelecek nesiller bu kötü durumdan kurtulmuş olur. Boş amellerin kimseyi iyi bir yere getirmeyeceğini bir görseler.
                      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İki oğlum var,ellerinizden öperler..Şehit haberi geldikçe içimden her seferinde nefret fışkırıyor.Ben çocuklarımı kime güvenip emanet edeceğim???
                        Yeter artıkkkk kazıyın şu ŞEREFSİZ SOYSUZ KÖPEKLERİN kökünü...LANET OLSUN YAA LANET OLSUNNNNNNNN!!!!!!!!!
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                          İki oğlum var,ellerinizden öperler..Şehit haberi geldikçe içimden her seferinde nefret fışkırıyor.Ben çocuklarımı kime güvenip emanet edeceğim???
                          Yeter artıkkkk kazıyın şu ŞEREFSİZ SOYSUZ KÖPEKLERİN kökünü...LANET OLSUN YAA LANET OLSUNNNNNNNN!!!!!!!!!
                          Aynısını Babam diyor Bülent abi Ben şimdi seni bu kadar büyüttüm bu yaşa getirmek için kendimden verdim elin ekmek tutar hale geldin yuvanı barkını kurdun şimdi ben nereye kime güvenip seni askere gönderecem diyor elin kolun bağlı bir pusuda şereflice çatışamadan şehit mi düşmeni bekleyem her şehit haberinde içimiz mi kabaracak bizim diyor,
                          Bizim mantalitemiz şudur abi şehitte düşebilirim ben askrede ama onurumla gururumla var gücümle kanımın son damlasına kadar savaşabilecek ve şehit düşeceksem işte o zaman benim canım vatan toprağına helal olsun ama yok bir pusuda kurban gideceksem ve benim mensubu olduğum ordu bu durumda çaresiz bekleyişte kalacaksa o zaman kemiklerim sızlar...

Yorum

Kandilden ilk görüntüler;

Yorum

Yine kötü haber.Bugün de 1 şehit 1 i ağır 4 yaralı.Allah şu mübarek ramazanda herkese layığını versin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                                Yine kötü haber.Bugün de 1 şehit 1 i ağır 4 yaralı.Allah şu mübarek ramazanda herkese layığını versin.
                                Amin abim.Allah rahmet eylesin

Yorum

İşleniyor...
                                X