Yahu 1 haftadır resmen nefes aldığımın farkına vardım...Bu sıcaklarda bana turbo desteği gibi geldi inanın... kullanan arkadaşlara bırakmalarını ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM....Darısı tüm tiryakilerin başına.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1 hafta oldu ve yokluğunu hissetmiyorum artık...Sanırım sigarayı bıraktım!!
Collapse
X
-
Ynt: 1 hafta oldu ve yokluğunu hissetmiyorum artık...Sanırım sigarayı bıraktım!!
Hadi hayırlısı iyi bir gelişme
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
-
Ynt: 1 hafta oldu ve yokluğunu hissetmiyorum artık...Sanırım sigarayı bıraktım!!
Tebrikler Oğuz kardeşim 7,5 sene oldu sigara içmeyeli. Herkese sigarasız günler/yıllar dilerim.
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Cemil NişankayaTebrikler Oğuz kardeşim 7,5 sene oldu sigara içmeyeli. Herkese sigarasız günler/yıllar dilerim.2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: nuriozenValla tebrikler kardesim bu aralar cogalttim bende baya meleti2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NurettinSigarayı bırakmak tamamen zihinde biter. Sigarasız günler dilerim. Zararları saymakla bitmez.
sende iyi yapmışsın Oğuz, darısı tüm içenlerin başınaInsigniaTEAM
Yorum
-
En iyisini yapmışsın Abi.Aslında hiç başlamak en iyisi.Ama arkadaş çevresi ve yaşanılanlar büyük etken oluyor.Benimde çevremdeki herkez içiyor.En yakın arkadaşlarımdan dahi içmeyen yok.Bir sağlam ben kaldım.İçmeyede niyetim yok çok şükür
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bassoprofondoOrjinal yazı sahibi: nuriozenValla tebrikler kardesim bu aralar cogalttim bende baya meleti2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Bütün iyi dilekler için değerli forum sakinlerine çok teşekkür ederim
Orjinal yazı sahibi: cagrisigara içerken kendi kendine "niye içiyorum lan ben bunu?" diye düşünüp o anda sigarayı bırakan tanıdık var2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SufyOrjinal yazı sahibi: bassoprofondoOrjinal yazı sahibi: nuriozenValla tebrikler kardesim bu aralar cogalttim bende baya meleti
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
Yorum