Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TRT'yle başım belada :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• TRT'yle başım belada :)

geçenlerde arabayı çalıştırınca radyo yüksek sesle açılmaya başlamıştı. babam çoğunlukla trt fm dinliyor, ilk çalıştırmada radyo yüksek sesle trt fm'le başlıyordu, sesi kısıp devam ediyorduk.
    ben binince yine sesi kıstım ve frekans değiştiriyim dedim, tuşların hiçbiri çalışmadı, ne cd'ye geçiyor, ne frekans değiştiriyor nede diğer ayarları yapıyor (bu arada TP'ye basmamışım anlaşılan)
    babama dedim Opel'e gittiğinde kutup başını söküp taktırırmısın diye. gittiğinde olayı anlatmış, daha önce de şikayetçi olanlar olmuş anlaşılan
    trt fm bu bölgedeki yada Çorum'daki vericilerini güçlendirmiş, radyoda güçlü sinyal aldığı için trt'yi trafik radyosu olarak algılıyormuş, kendiliğinden trt'ye geçiyor ve yüksek sesle yayın yapıyormuş.
    çözüm: TP'ye 2 sefer basınca trafik radyosunu kapatıyor, radyo normal çalışmasına devam ediyor. bu bölgede yada diğer şehirlerde böyle bir sorun yaşayan varsa aklında bulunsun ihihi
    yüksek ses sorununu TP ses ayarını sonuna kadar kısarak çözdüm. trt vericilerini adam gibi ayarlayana kadar bu şekilde devam şikayette bulunmayı da düşünüyorum
    InsigniaTEAM

Ynt: TRT'yle başım belada

Şikayeti önemsiyeceklerini sanmıyorum ama sen yinede bir dene

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Netice verecek mi? sanmıyorum. Ben yaptım oldu bitti diyorlar.

Yorum

Ankara demokrasi şehri değil mi, önemsemeleri lazım
        InsigniaTEAM

Yorum

Sana bi sağlam teyp lazım

Yorum

yayın tekrar eskisi gibi oldu
            InsigniaTEAM

Yorum