Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Daha önce hiç kırmızı insignia görmemiştim !! Canlı göreniniz var mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Daha önce hiç kırmızı insignia görmemiştim !! Canlı göreniniz var mı?

Arkadaşlar,

Sahibinden.com da biri insignia satıyor. Rengi koyu kırmızı. Daha önce Türkiyede hiç görmemiştim.
    Canlı olarak göreniniz var mı?

2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Ynt: Daha önce hiç kırmızı insignia görmemiştim !! Canlı göreniniz var mı?

Mart 2009'da Insignia siparişi vermek için gittiğim Çorum'da görmüştüm.

Bakım için gittiğim Samsun Showroom'da da Çağrı ile beraber görmüştük.

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
    Arkadaşlar,

Sahibinden.com da biri insignia satıyor. Rengi koyu kırmızı. Daha önce Türkiyede hiç görmemiştim.
    Canlı olarak göreniniz var mı?

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Geçtiğimiz hafta Pazar günü Cemil Amca(NİŞANKAYA) ile Yenimahalle'den Ostim yönüne gitmekte olan Edition modelini görmüştük. Edition'ların ve 17 jantların duruşu pek hoşuma gitmese de bu rengin içerisinde mükemmel duruyordu o Insignia. Fotoğrafını çekecektik arabaya bakmaktan fırsatları kaçırdık

Ayrıca ilandaki aracın fiyatı biraz ucuz değil mi?

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

TAV ın otoparkında her gün işe giderken görüyordum...
        Bir kaç kerede yanına park ettim.
        Bilseydim fotosunu çekerdim...

Yorum

Mehmet abinin bahsettiği araba sport donanımdı hemde
          birde xenon takmış, sürekli ağır abi modunda geziyordu sahibi
          her gördüğümde gözden kaybolana kadar izliyordum arabayı, kuğu gibiydi valla
          arabayı şehirdışına sattı sanırım, belki bir yıldır gözükmüyor yollarda
          farklılık isteyenler için süper renk bence.
          1-nar kırmızı
          2-mahogany kahverengi

InsigniaTEAM

Yorum

bende bir kaç kez gördüm ama tonunu pek beğenmemiştim...
            F30 Sport+

Yorum

Walla donanıma göre fiyat mükemmel. Aracım olmasa kesin alırdım. Renk de çok hoş duruyo bence.
              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                Walla donanıma göre fiyat mükemmel. Aracım olmasa kesin alırdım. Renk de çok hoş duruyo bence.
                60.000 km'de abi ihihi
                InsigniaTEAM

Yorum

60bin 2009 model bir araç için cok değil aslında. çok gezmesinin sebebi lpgsinde saklı
                  araç rengi çok hoş ama insignia ağırlığına yakışmıyor..
                  *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Km 60000 olmasa babama alırdım valla süper araç

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CRR
                      Geçtiğimiz hafta Pazar günü Cemil Amca(NİŞANKAYA) ile Yenimahalle'den Ostim yönüne gitmekte olan Edition modelini görmüştük. Edition'ların ve 17 jantların duruşu pek hoşuma gitmese de bu rengin içerisinde mükemmel duruyordu o Insignia. Fotoğrafını çekecektik arabaya bakmaktan fırsatları kaçırdık

Ayrıca ilandaki aracın fiyatı biraz ucuz değil mi?
                      Evet, o an bir de müthiş bir yağmura tutulmuştuk. Kırmızı "ÇOOOK YAKIŞIYOR"..

Yorum

İlandaki araba Önceden Büyükçekmecede satılıktı, sonra beylikdüzünde görmüştüm bikaç defa.Renk tonu olarakta çok güzel bence.
                        Şimdiki aklım olsa bu renk sipariş verirdim wallahi

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

İşleniyor...
                        X