Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.9 TDI 105 hp motor hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.9 TDI 105 hp motor hakkında

Arkadaşlar bir dostum bu motoru bana sordu benim de pek bir bilgim yok. Birkaç forum inceledim çelişkili yorumlar hep, kimi övmüş kimi yerin dibine batırmış. CR yerine PD kullanılmış olmasının çok bir dezavantajı var mı? Yakıt tüketimi, ses, motor ömrü hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa mutlu olurum. Teşekkürler.
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Ynt: 1.9 TDI 105 hp motor hakkında

wv cadyy de var bızde guclu motor 6 lt yakıyor
    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
      Arkadaşlar bir dostum bu motoru bana sordu benim de pek bir bilgim yok. Birkaç forum inceledim çelişkili yorumlar hep, kimi övmüş kimi yerin dibine batırmış. CR yerine PD kullanılmış olmasının çok bir dezavantajı var mı? Yakıt tüketimi, ses, motor ömrü hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa mutlu olurum. Teşekkürler.
      Hasan kardeşim biz bu motoru caddy model aracımızda kullanıyoruz yakıtı çok güzel hem büyük hacimli motorun keyfini yaşatıyor hemde az yakıyor performansı 105 bg gibi değil çok seri bi motor max hız 185 e kadar çıkıyor dizel olmasından dolayı baya kısıtlanmış bi motoru var tek sorunu en çok aldığı şikayet turboyu patlatıyor oda artık şansa vw motoru olduğu için servis bakım fiyatlatı biraz yüksek gerisi dediğim gibi umarım yardımcı olmuşturum

Yorum

Bizim şirkette caddy de var iki defa turbosu patladı (şirket arabası olarak kullanildigindan olabilir)
        onun dışında iyi gibi yakıt ise 6 lt lerde diye hatırlıyorum

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Cevaplar için teşekkür ederim. Genel olarak memnunsunuz yani anladığım kadarıyla turbo sorunu hariç.
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
            Orjinal yazı sahibi: Hasan
            Hasan kardeşim biz bu motoru caddy model aracımızda kullanıyoruz yakıtı çok güzel hem büyük hacimli motorun keyfini yaşatıyor hemde az yakıyor performansı 105 bg gibi değil çok seri bi motor max hız 185 e kadar çıkıyor dizel olmasından dolayı baya kısıtlanmış bi motoru var tek sorunu en çok aldığı şikayet turboyu patlatıyor oda artık şansa vw motoru olduğu için servis bakım fiyatlatı biraz yüksek gerisi dediğim gibi umarım yardımcı olmuşturum
            Aynı motoru şirkette kullanıyorum VW Borada İvmelenmesi gerçekten şahane 105 Hp demezsin.Yakıtı gerçekten çok ekonomik.Tek sorun turbo patlatma olayı aynı zamanda biraz gürültülü..

Yorum

bu motorda turbo patlatmayan duymadım ben:S
              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
              X