Arkadaşlar bir dostum bu motoru bana sordu benim de pek bir bilgim yok. Birkaç forum inceledim çelişkili yorumlar hep, kimi övmüş kimi yerin dibine batırmış. CR yerine PD kullanılmış olmasının çok bir dezavantajı var mı? Yakıt tüketimi, ses, motor ömrü hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa mutlu olurum. Teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.9 TDI 105 hp motor hakkında
Collapse
X
-
Ynt: 1.9 TDI 105 hp motor hakkında
Orjinal yazı sahibi: HasanArkadaşlar bir dostum bu motoru bana sordu benim de pek bir bilgim yok. Birkaç forum inceledim çelişkili yorumlar hep, kimi övmüş kimi yerin dibine batırmış. CR yerine PD kullanılmış olmasının çok bir dezavantajı var mı? Yakıt tüketimi, ses, motor ömrü hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa mutlu olurum. Teşekkürler.
Yorum
-
Bizim şirkette caddy de var iki defa turbosu patladı (şirket arabası olarak kullanildigindan olabilir)
onun dışında iyi gibi yakıt ise 6 lt lerde diye hatırlıyorum
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Cevaplar için teşekkür ederim. Genel olarak memnunsunuz yani anladığım kadarıyla turbo sorunu hariç.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: HasanArkadaşlar bir dostum bu motoru bana sordu benim de pek bir bilgim yok. Birkaç forum inceledim çelişkili yorumlar hep, kimi övmüş kimi yerin dibine batırmış. CR yerine PD kullanılmış olmasının çok bir dezavantajı var mı? Yakıt tüketimi, ses, motor ömrü hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa mutlu olurum. Teşekkürler.
Yorum
Yorum