Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Otel tavsiyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Otel tavsiyesi

Orjinal yazı sahibi: armoni15
    su sesi delux de olabilir .bunda göz atın konsept aynı...
    hocam çok aşırı kalabalık dediler 2 kişiye sordum senin yorumun nedir bu konuda
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
      + 1
      Bence de ailecek gitmek için hem pahalı hem de aşırı fantastik olur
      Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Arkadaslar bizim kongreler adam snd eveda oluyor genelde.orasi cok fantastik bir otel icerideki ses duzeyine gore odanin rengi degisiyor.gerisini siz dusunun .orasi yeni evli ciftlere ve kizmayin ama bekar kacamakcilara uygun.ailelere cok uygun degil bence.koridor konsepti bile karanlikve full aynali .tam bir fantezi mekani.
      abi hangi firmalar götürüyor adam eve e kongreye yahu
      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Eğer Papillon'ların yönetimi/işletmecisi değişmediyse ,
        Papillon gurubunun tamamı çok iyiydi.

Sueno güzeldir.

Silence Beach Göl evleri güzeldir ama ana tesise uzaktır çok yol yürürsünüz Biz çocuk küçükken gitmiştik. Bir ora bir bura derken perişan olmuştuk

Club Ali Bey iyidir ...

Lares Park güzeldir.

Çocuk yoksa Bodrum olabilir. Gecesi ayrı gündüzü ayrı güzel
        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

rixos sungate de kalan varmı beyler ?

Yorum

Sungate ortalamanın üstünde bir oteldir.Ben ultra herşey dahil kalmıştım.Bir gece alacarte ücretsizdi.Her açıdan memnun kalacağınıza eminim.Dediğim gibi 6 yıldıza tekabül eder.Fiyat biraz tuzlu ama ; sonuçta her zaman gidilen yerler değil.Bence süper bir tercih olur.
            İNSİGNİA COSMO (2010 M.) / 180 HP / DVD800 /PİANO BLACK/OLİMPİK BEYAZ.

Yorum

guzel fıyat buldum 238 tl. sanırım sungate yolcusu olucaz

Yorum

3 gece voyage belek ve 5 gün Amara Wing de olmak üzere rezervasyonlarımı yaptırdım. başım ağrıdı otel bakmaktan eskıden ne guzel babam alır bız gıderdık şimdi yok kum yok çakıl düşün dur

Yorum

tatilden döndüm pascal nouma olarak voyage belek i hakıkaten cok sevıyorum ben 5 gün amara wingde 3 gunluk voyage ın tadını alamadım nıyeyse. ama amaranın denizi daha guzeldı.

Yorum

Hoşgeldin Ömür hocam tatil yaramış, esprilere devam (pascal nouma)

Yorum

Arkadaşlar Antalya lı biri olarak amara dolce vita tekirova , papilion ayşa, glorya golf gloria serenity, ve cornelia diamonds, xanadu, kempinski, delphin palace ve delphin diva, ela quality, susesi, sungate beldibi şu an ilk aklıma gelenler

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

kaya belek= fiyatı uygun, şezlongu yeterli, denizi kum
                        Mirada del mar= amfi tiyatro organizasyonları çok güzel,otel ve lokanta güzel, denizi çakıl ve taş. ayrıca dalgalı
                        Club phaselis=az pahalı, 1500 kişilik ama denizi kum ve dalgasız. şezlong sıkıntısı olabiliyor.
                        1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

Size öncelkikle eşinizle ya da ailenizle gidecekseniz Clup voyage sorgunu tavsiye ederim,ancak otelde tıkılıp kalmamanızı tavsiye ederim,hersey dahil konsept olduğu zaman ve parayı peşin vardığı zaman insanlar otelden çıkmayıp sabah akşam yemek zorundaymıs gibi hissediyorlar kendilerini ,Sorgunda ets turun yapmış olduğu dim çayı,dim mağarası,alanya turu,aspendosta ki anadolu ateşi gösterisi mutlaka görmeniz gerekn yer ve aktiviteler arasında bu sene eşimle gittik ve çok memnun kaldık,birde adam&eve var daha fantastik farklı bir konsepti var ünlü dj.ler ve değişik aktivitelerle,farklı mimari tarzıyla gidelebilecek yerler arasında,ancak çocuklu ailelerin gideceği bir yer değil bence,en son olarakta silence beach resort derim bu otellereden hangisine giderseniz gidin memnun kalacağinızın garantisini veriyorum size....
                          Birlikte yaşa yalnız öl...

Yorum

Aklıma geldi söylıyeyım dursun verıtabanında . Geçen bir 2 gün Maxx Royal e gıttım. Otel yenı eksıklıklerı var personel acısından. 1 2 sene sonra gıtmek daha ıyı olacak sanırım. yemeklerde pek ıyı degıl.

Yorum

Varmı bayramda gural premier beleke giden ?
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Arkadaşlar .Didimde kalınacak temiz iyi bir hotel veya motel tavsiye edebilir misiniz ?
                                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                                X