Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Otel tavsiyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Otel tavsiyesi

Orjinal yazı sahibi: iatros
    orayı ınceledım sabahtan berı 225 tl günlük. yorumlarda bayagı guzel eksısozlukte fılan. bu arada lımıtı 300 e cıkardım sanırım

bak bak sanki oteli alacagımda her yerıne bakıyorum ya
    Kardeş bakacan tabi valla paranla rezil olduğun ne oteller var ama xanadu çok güzel bir otel tavsiye ederim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      Kardeş bakacan tabi valla paranla rezil olduğun ne oteller var
      doğru diyosun, adam&eve dediniz mesela, merak ettim biraz araştırdımda orası hakkında bile şikayetler var. hizmetten memnun kalmayanlar, yemekten zehirlenenler vs.
      tatile iyi düşüncelerle gidip can sıkıntısıyla dönmektense baştan araştırmak iyidir
      InsigniaTEAM

Yorum

Arkadaslar bizim kongreler adam snd eveda oluyor genelde.orasi cok fantastik bir otel icerideki ses duzeyine gore odanin rengi degisiyor.gerisini siz dusunun .orasi yeni evli ciftlere ve kizmayin ama bekar kacamakcilara uygun.ailelere cok uygun degil bence.koridor konsepti bile karanlikve full aynali .tam bir fantezi mekani.

Yorum

martı myra yada merit limra da güzel bayağı

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

Teztur firmasının sahip olduğu otelleri tavsiye ederim. Amata marin, Amara dolce vita, Amara wings.
            Fiyatlar bu donem kabarık malum Arap alemi devrimler ile sarsılıyor.
            İptal edilen tüm rezervasyonlar Türkiyeye yönlendirilmiş durumda.
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
              Ben Belek e rezervasyon yaptım..Ama biraz tuzlu...
              Gloria Resort Verde...

Geçen sene bir günlüğüne gitmiştim çok beğendim.
              Şiddetle tavsiye ederim.Ayrıca bu otele gittiğinizde,grubun diğer oteli olan Gloria Golf'teki tüm imkanlardanda faydalanabiliyorsunuz.1 taşla 2 kuş
              Herşey dahil konseptinde olup,yarım pansiyon gibi hizmet aldığım başka bir otelde kalmadım.
              Ayrıca,kemerdeki Alibey Premierde müthiş bir oteldir.Bu otelin fiyatları biraz tuzlu ama,müdürünü tanıyorum yardımcı olacaktır.Bilgin olsun...
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                Orjinal yazı sahibi: skydroll
                Ben Belek e rezervasyon yaptım..Ama biraz tuzlu...
                Gloria Resort Verde...

Geçen sene bir günlüğüne gitmiştim çok beğendim.
                Şiddetle tavsiye ederim.Ayrıca bu otele gittiğinizde,grubun diğer oteli olan Gloria Golf'teki tüm imkanlardanda faydalanabiliyorsunuz.1 taşla 2 kuş
                Herşey dahil konseptinde olup,yarım pansiyon gibi hizmet aldığım başka bir otelde kalmadım.
                Ayrıca,kemerdeki Alibey Premierde müthiş bir oteldir.Bu otelin fiyatları biraz tuzlu ama,müdürünü tanıyorum yardımcı olacaktır.Bilgin olsun...
                Bülent abi koyuyla belırttıgım yerlerı anlayamadım iyimi kötümü ?

az kaldı onay tuşuna basmaya zaten glorıa verde için ihihi
                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Tabiki iyi Ömürcüm.Herşey dahil sistemde personel farklı davranıyor.(Bence kalite daha düşük) Benim kaldığım dönemlerde (4 sene üstüste gittim) Servis yapan personel misafirin yarım pansiyonmu,tam pansiyonmu herşey dahilmi konakladığını bilmediği için her misafire maximum özen gösteriyorlardı.Ayrıca öğlen yemeklerinde bile alacarte restaurantları var.Dondurma reyonlarında algida dolaplarından marketten alır gibi her çeşit dondurma alabiliyorsun
                  Daha detay istersen ara beni
                  Edit: Komisyon almıyorum ihihi
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

eyvallah bülent abi alıyorum o zaman glorıa golfa nasıl gidicez oranın nimetlerınıe sulanmaya arada mesafe var
                    içkileri cezbetti beni ya adam yazmıs mınıbar sadece gırıste full doldurulur. sonra 260 270 lıra yazıyor. oldu canım 5gün güzel gecer umarım 2 -7 temmuz arası
                    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Bülent abi tavsiye edern pazarlamasını yapan olarak otel yönetimine ismini vericem inşallah karar değiştirip gitmezsem Yarın birde içişleri bakanına danışalım bakalım ne diyecek

Yorum

Murat baba Calistanın içkileri minibarı vs nasıl ? a la cartlar fılan. ?

Yorum

Kardes calistada minibar hergun doluyor içkilerin hepside 10 numara yok yok anlayacağın 5-6 tane alakart var 5€ servis ucreti alıyorlar.

Yorum

şiddetle öneririm . hangi arkadaşım gittiyse acayip memlun kaldı.. rixos premimum a gidenler dahi artık bu otele gidiyorlar mutlaka bakın...ben her sene giderim ..silence beach resort (göl evlerini tercih edebilirsiniz. ) manavgatla -side arasında
                            2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                            2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                            2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                            2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

su sesi delux de olabilir .bunda göz atın konsept aynı...
                              2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                              2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                              2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                              2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

+ 1
                                Bence de ailecek gitmek için hem pahalı hem de aşırı fantastik olur
                                Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                                Arkadaslar bizim kongreler adam snd eveda oluyor genelde.orasi cok fantastik bir otel icerideki ses duzeyine gore odanin rengi degisiyor.gerisini siz dusunun .orasi yeni evli ciftlere ve kizmayin ama bekar kacamakcilara uygun.ailelere cok uygun degil bence.koridor konsepti bile karanlikve full aynali .tam bir fantezi mekani.
                                Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

İşleniyor...
                                X