+ 1
Bence de ailecek gitmek için hem pahalı hem de aşırı fantastik olur
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Arkadaslar bizim kongreler adam snd eveda oluyor genelde.orasi cok fantastik bir otel icerideki ses duzeyine gore odanin rengi degisiyor.gerisini siz dusunun .orasi yeni evli ciftlere ve kizmayin ama bekar kacamakcilara uygun.ailelere cok uygun degil bence.koridor konsepti bile karanlikve full aynali .tam bir fantezi mekani.
abi hangi firmalar götürüyor adam eve e kongreye yahu
Sungate ortalamanın üstünde bir oteldir.Ben ultra herşey dahil kalmıştım.Bir gece alacarte ücretsizdi.Her açıdan memnun kalacağınıza eminim.Dediğim gibi 6 yıldıza tekabül eder.Fiyat biraz tuzlu ama ; sonuçta her zaman gidilen yerler değil.Bence süper bir tercih olur.
İNSİGNİA COSMO (2010 M.) / 180 HP / DVD800 /PİANO BLACK/OLİMPİK BEYAZ.
3 gece voyage belek ve 5 gün Amara Wing de olmak üzere rezervasyonlarımı yaptırdım. başım ağrıdı otel bakmaktan eskıden ne guzel babam alır bız gıderdık şimdi yok kum yok çakıl düşün dur
tatilden döndüm pascal nouma olarak voyage belek i hakıkaten cok sevıyorum ben 5 gün amara wingde 3 gunluk voyage ın tadını alamadım nıyeyse. ama amaranın denizi daha guzeldı.
Arkadaşlar Antalya lı biri olarak amara dolce vita tekirova , papilion ayşa, glorya golf gloria serenity, ve cornelia diamonds, xanadu, kempinski, delphin palace ve delphin diva, ela quality, susesi, sungate beldibi şu an ilk aklıma gelenler
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
kaya belek= fiyatı uygun, şezlongu yeterli, denizi kum
Mirada del mar= amfi tiyatro organizasyonları çok güzel,otel ve lokanta güzel, denizi çakıl ve taş. ayrıca dalgalı
Club phaselis=az pahalı, 1500 kişilik ama denizi kum ve dalgasız. şezlong sıkıntısı olabiliyor.
Size öncelkikle eşinizle ya da ailenizle gidecekseniz Clup voyage sorgunu tavsiye ederim,ancak otelde tıkılıp kalmamanızı tavsiye ederim,hersey dahil konsept olduğu zaman ve parayı peşin vardığı zaman insanlar otelden çıkmayıp sabah akşam yemek zorundaymıs gibi hissediyorlar kendilerini ,Sorgunda ets turun yapmış olduğu dim çayı,dim mağarası,alanya turu,aspendosta ki anadolu ateşi gösterisi mutlaka görmeniz gerekn yer ve aktiviteler arasında bu sene eşimle gittik ve çok memnun kaldık,birde adam&eve var daha fantastik farklı bir konsepti var ünlü dj.ler ve değişik aktivitelerle,farklı mimari tarzıyla gidelebilecek yerler arasında,ancak çocuklu ailelerin gideceği bir yer değil bence,en son olarakta silence beach resort derim bu otellereden hangisine giderseniz gidin memnun kalacağinızın garantisini veriyorum size....
Aklıma geldi söylıyeyım dursun verıtabanında . Geçen bir 2 gün Maxx Royal e gıttım. Otel yenı eksıklıklerı var personel acısından. 1 2 sene sonra gıtmek daha ıyı olacak sanırım. yemeklerde pek ıyı degıl.
Yorum