Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ve Küçük Prenses Doğdu :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ve Küçük Prenses Doğdu :)

Küçük prensesimiz dünyaya geldi.
    17-Haziran-2011'de uzun bekleyişin ardından küçük prensesimiz doğdu . Haber vermek bugüne nasip oldu.
    Annesi ve küçük kızımızın sağlıkları iyi. Normal doğum oldu. 40 hafta 3 günlük.
    Büyük oğlumuz Ömer'e benziyor. Ama Ömer'e göre daha açık renkli ve Ömer'den daha sakin gibi.Doğumdan hemen sonra kısa bir ağlama sonrası gözlerini açıp, etrafı izledi. Halen ben neredeyim dercesine etrafı izliyor.
    Ömer'i hatırlarsınız çok hareketli. Mehmet Abi çok hatırlıyordur herhalde (Geçen sene ki Abant gezisinden)
    Kızlar daha sakin oluyormuş. Babalara da düşkün... Bakacağız. Artık ne diyebilirim ki. Çok mutluyuz.
    Tüm anne babalar bu duyguyu tadarlar inşallah.
    Seyyah (Bülent) abi bizim de sizin gibi yüzümüzde gülücükler açıyor.

Tüm insigniateam ailesini sevgiler diliyoruz.

Gülşah-isa

Not: Forumu en kısa zamanda gözden geçirip bilgiler vereceğim.
    Hakan Abi;
    Cemil Abi;
    Emre
    Utku
    Nuri
    Speedy Emre
    Oğuz Kaan
    Ve tabii ki Berker

En kısa zamanda aranızda olmak dileğiyle.
    2-3 Temmuz Abant buluşması için aranızda olabilmem çok zor. Ama bir ilk olur ve insigniateam’in en küçük üyesi ile katılabiliriz belki.. 

2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Ynt: Ve Küçük Prenses Doğdu

15 dakika önce Serbest kürsüye konu açtığını fark ettim ve inanırmısın bu güzel haberi vereceğin ihtimali ile heyecanlandım,saat geç olmasaydı arayacaktım hatta( Şuan bile kendimi zor tutuyorum bu saatte arayıp bu mutluluğuna ortak olabilmek telefonda hayırlı olsun abim diyebilmek için )
    Yarın da arayıp hal hatır soracaktım Bebek nasıl diye güzel haberi ne zaman alacaz diye gün bugünmüş
    İsa abim Allah Analı babalı büyütsün vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olsun senin ve eşin Gülşah ablamız gibi güzel iyi insanların dünyaya getirdiği her bireyin geleceğimiz için faydalı olduğunu düşünüyorum ve senin adına bi kardeşin olarak çok mutluyum abi...

Yorum

allah analı babalı büyütsün
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Tebrik ederim. Allah anali babalı buyuttmeyi nasip etsin.
        2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Hep yanınızda büyümesi dileğiyle,
          Tebrikler...
          Beyaz tutkudur.

Yorum

darısı başımıza) çok mutlu çok sağlıklı çok huzurlu ömür versin Allah...
            F30 Sport+

Yorum

Tebrikler
              Allah anali babali buyutsun
              Saglik Hayirli Mutlu bir hayat nasip eylesin

Yorum

Bahtı açık olsun inşallallah.
                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Allah analı babalı büyütsün..

Yorum

Allah analı babalı büyütsün, hayırlı sağlıklı huzurlu bir ömür nasip eylesin Mevlam..
                    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

İsa Bey,Alllah analı babalı büyütsün,bir erkek bir kız en güzel ikili...
                      Allah acılarını yaşatmasın,Anneye de geçmiş olsun acil şifalar...
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bu çok çok çok güzel bir haber Ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum isa abim..Sen ve eşin bu mutluluklara fazlasıyla layıksınız, inşallah layık olduğunuz mutluluklara her daim vakıf olursunuz ...

2-3 temmuz konusunda da hala umutluyum, buluşmalar senin katılımınla bir başka oluyor abim, her ne kadar gelememe konusunda minik ama çok ciddi bir gerekçen olsa da artık ( ) , yine de gelmen taraftarıyım elimde değil
                        2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Allah anali babali sağlıklı başarılı büyütsün hocam vatanına ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah esınız hanimefendiyede gecmis olsun .
                          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

İsa hocam Allahın sevgili kusun maşallah Bir erkek evladın yanına birde küçük prenses geldi Allah sağlıklı sıhhatli huzurlu ve analı babalı büyütsün Yengemizede geçmiş olsun dileklerimi iletirsiniz en kısa sürede görüşmek üzere clapclap clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Allah analı babalı, büyütsün. Bahtı açık olsun. Hepinizede geçmiş olsun İsa hocam
                              .

Yorum

İşleniyor...
                              X