Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vw Amarok

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Vw Amarok

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
    navara kadar hosuma gıtmedı benım acıkcası bırde kaza testlerı 4 yıldız almıs
    navara iyi hoşta ncapte ilk cıkdıgında 1 yıldız aldı,(hava yastıklarının geç acılması nedeniyle ölümcül tehlike yarattı) daha sonra nissan bunu giderdi,ama bu kez 3 yıldız alabildi,D-max desen o da 1 yıldız diye hatırlıyorum,L200 ve amarok en başarılıları 4 yıldız
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
      Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
      navara kadar hosuma gıtmedı benım acıkcası bırde kaza testlerı 4 yıldız almıs
      navara iyi hoşta ncapte ilk cıkdıgında 1 yıldız aldı,(hava yastıklarının geç acılması nedeniyle ölümcül tehlike yarattı) daha sonra nissan bunu giderdi,ama bu kez 3 yıldız alabildi,D-max desen o da 1 yıldız diye hatırlıyorum,L200 ve amarok en başarılıları 4 yıldız
      Ne yalan söyleyim benim aklımdada L200 var Uğur kardeşim bakalım modifiyeyede açık bir pick-up

Yorum

L200 güzel araç,ama görüntü olarak ben amaroku begeniyorum,L200 daha cok ticari amaclı yüke gelir hayırlısı olsun

Yorum

Amorok al bencede hem öteki saydıklarının attık yüzü eskidi
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

canavar bu ya. Sürüşüde çok keyıflı ve atik. 2 gün kullanmıştım L 200
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

nisana navara daha iyi bence bana kalırsa.arabam.com da karşılaştırma vardı navara ile karşılaştırması.buyrun buda linki
              http://www.arabam.com/edergi//

Yorum

Bu wv tasarımcıları ne kadar üşengeç böyle sinir oluyorum. 1 Far tipi çiziyorlar, transporter, carevella, passat, polo....... artık ne model varsa hepsinde aynı far tipi aynı model.
                Aldığın aracın bir farklılığı kendine has bir çizgisi olmalı bence.

Yorum

bende 2006 kasa passat var yeni kasayı tipini beğenmediğim için insigniaya geçiş yaptım her sey aynı kaç yıldır 2000 lından beridir içerde hiç bir değişiklik yok şimdi çıkan tüm araçlar ww de hep aynı görsellik bir farkllık yok bayıyor

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

navara çok güvensiz, amarok ve l200,piyasanın en iyileri

Yorum

Navara'nın yüzü eskidi.Amarok ve L200 güncel.Bir süre daha gider böyle L200 eskir, Amarok devam eder.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
                        Navara'nın yüzü eskidi.Amarok ve L200 güncel.Bir süre daha gider böyle L200 eskir, Amarok devam eder.
                        kesinlikle Amarok'un yüzü 7-8 yıl eskimez, eskiyecek gibi olduğu anda da bir saat ekleyip 5 yıl daha satarlar
                        InsigniaTEAM

Yorum

Geçen gün gördüm bunu.Tam bi canavar alet.Navara eskidi bencede.

Yorum

İşleniyor...
                          X