Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Türk Hava Kuvvetleri 100.Yıl Hava Gösterileri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Türk Hava Kuvvetleri 100.Yıl Hava Gösterileri

Türk Hava Kuvvetleri 100.Yıl Kutlamaları kapsamında, İzmirde düzenlenen Hava Gösterileri, TRT Belgesel kanalında şu an canlı olarak yayınlanıyor.

Tüm arkadaşlara izlemelerini öneririm.

Bu arada F-16 uçağı ile SoloTürk gösterisini gerçekleştirecek olan pilotumuz Bnb.Murat Keleş eniştemiz/hemşehrimiz olur.
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Ynt: Türk Hava Kuvvetleri 100.Yıl Hava Gösterileri

TRT çekim ekibi resmen çuvalladı.
    Katlettiler güzelim gösterileri

Yorum

Aslinda izmir ekibi organizasyon yapsa cok iyi olacaktiturk yildizlarini uzlemeye giderdik
      daha onceden gosterilerini izlemistim ve hayran kalmistik

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Türk Yıldızlarını göstermeden bititrdiler yayını blink blink blink

pray

Yorum

gösteri yapılan yer bizim tam üzerimiz sayılır
          çiğli aosb deyim ( bilen bilir tam hava üssü nün yanındayız ) şu an ama çalışmak zorundayım maad
          hafta içinden beri antrenman çalışmaları yapıyorlardı hem türk yıldızları ve sanırım diğer ekipler.. sürekli seslerini duyuyorum fabrika içinden bile..
          bugün bir ara bizimkiler bulunduğum binanın üzerinde ( sanırım şehri selamladılar ) alçaktan uçuşla geçtiler..
          Gurur duydum kendileriyle
          Demirden kartallarımız gökyüzünün tek hakimi şeklinde ağır ve alçaktan bizleri selamladılar.. Çok duygulandım

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

İşleniyor...
          X