dün odak servise gideceğimi yazmıştım fakat bugün çok yoğun olduklarını yarın gelmemi söylediler bende arabamı aldığım yer olan gedizlere gittim şikayetlerim arka balatalarda ses motor kesikliği ve cyclone sistemimdeki arızalardı neyse çok ilgili olmuş servis daha girerken acayip ilgi alaka şaşırdım tabi çünkü memnun olmadığım bir servis ama baya değişmiş..işlem başladı ve arka balatalarım garantiden değişti (bu arada rengi ve yazıları farklı bir yeni tip balata takıldı) beyin güncellemem gelmiş o yapıldı ve yine beyinde arıza veya kod taraması yapıldı genel kontrol yaptılar 20 noktada ve çok memnun kaldım aferin onlara)) ayrıca cyclone pek müşteri memnuniyetine bakmıyor gibi sorunları fotoğraflamama rağmen 4 gün incelemek için söktüler bakalım ne sonuç çıkıcak onuda siz değerli gruba anlatıcam çünkü bir kişiye yapılan uygulama tüm kullanıcı arkadaşlara yapılacağını düşünüyorum firmanın müdürü erhan bey çok ilgili bir beyefendi ona teşekkür ederim nazikliğinden dolayı fakat değişim talebimi söylememe rağmen ısrarla incelemek istiyorlar ona bozuldum sanki yalan atıyoruz neyse hepinize bilgi vericem özellikle cyclone kullananlara
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
GEDİZLERE BRAVO CYCLONE sana DÜŞÜK NOT!!!!
Collapse
X
-
Ynt: GEDİZLERE BRAVO CYCLONE sana DÜŞÜK NOT!!!!
Gedizler hakkında yazılanların tam tersini düşünüyordum ve bu konunda yazdıkların düsüncelerımı destekliyor abi gayet ilgili bir bayi bencede Cyclone ne sorunu yarattı acaba şu aralar naviye odaklandımda2016 w205 AMG
-
ya ekran kararması ve donma yaşıyorum cyclone da bakalım inceliyor neyi inceliyolarsa gedizler kötüydü çok kavga ettim vectram varken hem işi bilmiyolardı hem ilgisizlerdi yemin etmiştim ya bida önünden geçmem die)) şuan şok geçirdim bi cebime para koymadıkları kaldı2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Yorum
-
geçmiş olsun, araçla ilgili sorunlarının çözülmesine sevindim, cyclone firmasınında elinden geleni yapıcağına inanmaktayım, burada asıl dikkatimi çeken benim şahsi fikrim, Opel ODAK "ın bizlere olan ilgi ve alakasına, yardımlarına karşı diğer servislerinde kendilerine çeki düzen getirmiş olması ve farklı, güzel, olması gereken bi rekabet ortamı oluşması, yaşasın İNSİGNİATEAM.....
Yorum
-
geçmiş olsun, araçla ilgili sorunlarının çözülmesine sevindim, cyclone firmasınında elinden geleni yapıcağına inanmaktayım, burada asıl dikkatimi çeken benim şahsi fikrim, Opel ODAK "ın bizlere olan ilgi ve alakasına, yardımlarına karşı diğer servislerinde kendilerine çeki düzen getirmiş olması ve farklı, güzel, olması gereken bi rekabet ortamı oluşması, yaşasın İNSİGNİATEAM.....
Yorum
-
Ben nasıl konyadaki servise şikayet maili yazdıysam Odak icinde tebrik ve teşekkür maili yazıcam Opel Tr ye ve GM a .2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
+100 İhmal ediyoruz /önemsemiyoruz / unutuyoruz.
Aslında yazmak lazım.
Orjinal yazı sahibi: iatrosBen nasıl konyadaki servise şikayet maili yazdıysam Odak icinde tebrik ve teşekkür maili yazıcam Opel Tr ye ve GM a .2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cdd1907dün odak servise gideceğimi yazmıştım fakat bugün çok yoğun olduklarını yarın gelmemi söylediler2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
hahaha ömür walla sorma bida giriş şimdi boyaya napalımm bu seferde glaze cg glassworkz u atıcam üstüne meg hızlı wax şimdi giriyorum işe) meg yellow sıvı wax mahvetti arabayı tozdan atmam bida)2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09geçmiş olsun, araçla ilgili sorunlarının çözülmesine sevindim, cyclone firmasınında elinden geleni yapıcağına inanmaktayım, burada asıl dikkatimi çeken benim şahsi fikrim, Opel ODAK "ın bizlere olan ilgi ve alakasına, yardımlarına karşı diğer servislerinde kendilerine çeki düzen getirmiş olması ve farklı, güzel, olması gereken bi rekabet ortamı oluşması, yaşasın İNSİGNİATEAM.....F30 Sport+
Yorum
Yorum