Gökhan abi fotolar şirkette olduğun için yasaklı bir site olması lazım...Flickr...
Değiştiriyorum ama photobucktte uzun sürüyor...ok
Siparişin alındı..Fiyat alınca dönücem sana...
Çok teşekkür ederim Nail. Ben hafif ama pahada ağır istiyorum. Zymöl. Swisswax da olabilir.
Tamam abi o zaman sen bana aşağıdaki ürünlerden bulabildiklerini al. O Uber Blue havlunun benzeri de onun kadar iyiyse ondan da alırsan ben burda aramayım. FK1000p ve killeri de kevepsi Ömer abiden alırım ST de.
Hasan bende sample of cleaner wax var. Ayrıca geçen çağrıya büyük boyunuda verdim.
Sana sample gönderirim. Ama sample gerçekten çok az. Bence alamana değmez.
Hem daha iyi waxlar var. Onlara bak.
Sen kil yapicaksan Ömer'den kil + fk1000p al yeterli cleaner waxada gerek yok Ömer'in killer su ile kullanılır sample wax illa istersen var bende gönderirim sana
Tamam abi o zaman sen bana aşağıdaki ürünlerden bulabildiklerini al. O Uber Blue havlunun benzeri de onun kadar iyiyse ondan da alırsan ben burda aramayım. FK1000p ve killeri de kevepsi Ömer abiden alırım ST de.
Hasan bende sample of cleaner wax var. Ayrıca geçen çağrıya büyük boyunuda verdim.
Abi wax olarak onu kullanmayacağım zaten Smooth Surface de var olduğu için yazdım ne işe yaradığını bilmiyorum. Wax olarak FK1000p alacağım eğer gerek yok diyorsanız silelim onu.
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Abi wax olarak onu kullanmayacağım zaten Smooth Surface de var olduğu için yazdım ne işe yaradığını bilmiyorum. Wax olarak FK1000p alacağım eğer gerek yok diyorsanız silelim onu.
FK1000p beyaz için iyi. Ama aracı çok parlatmaz iyi korur.
Captivaya yapicaksan bence colli 476s al ben babaminkine uyguladım araba ilk alındığında kil +srp+476s 7 8 ay koruma süresi oldu St de benim konu var ordan bakabilirsin
nail içime kurt düşürdün yaw bagajda bi sürü bişeyler ama insanın dahada alası geliyor bende isterim walla pm atarımp bu arada o bekletilmenizi bende yaşadım 2007de fuara gitmiştik hacılar ile saudiairlinesB747-400 içi insan dolu olarak 3 saat uçak içinde 3 saat pasaportta bekledim)))))
2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Captivaya yapicaksan bence colli 476s al ben babaminkine uyguladım araba ilk alındığında kil +srp+476s 7 8 ay koruma süresi oldu St de benim konu var ordan bakabilirsin
FK1000p ye iyi dediler Colli öneren olmadı ama sen daha iyi diyorsan ondan alıyım. Şu Captiva lı konuyu bulamadım aradım da.
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum