Nail abi sen arabistanda hangi şehre gidiyorsun Cidde'ye mi?Bu detailing marketler neler?Nerede var orda?
Cidde ye gidiyorum kardeşim...Cidde fena değil arabistanın iyi şehirlerinden..2.Dubai olcak diyolar ama bakalım...Ben göremem herhalde..
Detailing ürünleri bizde Koçtaş tarzı yapı marketlerin benzerlerinde satılıyor.
Orjinal yazı sahibi: eymenkul
Carrera GT Onun sesi dünyalara bedel
Daha ne sesler var...Veyron geziyo sağda solda.Ama Carrera GT nin sesi başka...
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Valla Nail hocam gözüm seni aramadı desem yalan olurdu Kısmet değilmiş canımız sağ olsun.
Canımız sağolsun abi napalım.Gönüller bir olsun.
Orjinal yazı sahibi: mehmet
Ben kurulama bezi istesem ayıp olurmu ???
Ayıp olmaz ne demek...1 Tane alırım..
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
Yinemi Nail..Ah be kardeşim çok şey kaçırdın
Bülent abi neler yapıtığınızı anlatırsın bi geleyim istanbula...
Adamlar yolda yürümeyi bilmiyolar...
Ferrari Lambo var altlarında....
MArketler ağzına kadar ürünle dolu...
Biz hala 25 pound shipping veriyoz...Şaka gibi...
Valla Nail hocam gözüm seni aramadı desem yalan olurdu Kısmet değilmiş canımız sağ olsun.
Yaşa Fatih abi. Ayni seyleri düşünmüşüz. Sahi bizim offroad şampiyonu Erhan nerede kaldı? O da yoktu?
İnşallah bir sonrakine.
bu arada fill gibi tum suyu arabadan çeken bir bez alabilirsen çok makbule geçer.
İyi çalismalar.
Adamlar yolda yürümeyi bilmiyolar...
Ferrari Lambo var altlarında....
MArketler ağzına kadar ürünle dolu...
Biz hala 25 pound shipping veriyoz...Şaka gibi...
valla anlattıgın koşulların aynısı Türkiyede var hocam para buldum adam oldum sanan adam çok Fakat biz hala sonax turtlewax takılıyoruz. Meguıars tr bıle çölde şelale gelıyor
Ben de 3 kez gittim ama tabi o zaman bu hastalık daha damarlarımda yoktu Bir kez daha gidersem toplar gelirim oraları.Gerçekten çok zengin insanlar.Çok güçlü araçlara sahipler.Dizel araç görmek çok güç hatta benzin istasyonlarında dizel almak isterseniz sizi arka tarafına götürüyorlardı aynı bizim gaz almamız gibi
Yorum