Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arabistan dan Selamlar....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Arabistan dan Selamlar....

Emre Tanıştınız Rivada, hani bizim konvoya sonradan katılmıştı hatta senin aracınla ilgili yorumları vardı hattalar bitmez

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Emre Tanıştınız Rivada, hani bizim konvoya sonradan katılmıştı hatta senin aracınla ilgili yorumları vardı hattalar bitmez
      Biliyorum abi yüz yüzeden kastım şöyle oturup iki çift laflayamadık Nail abi ile görmek yetmiyor işte tanımak için görmek yetmiyor abi görüştüysekte uzak kaldık o gün birbirimizden anlatmaya çalıştığım bu benim,ve telafi edelim diyorum Nail abime bunu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
        Biliyorum abi yüz yüzeden kastım şöyle oturup iki çift laflayamadık Nail abi ile görmek yetmiyor işte tanımak için görmek yetmiyor abi görüştüysekte uzak kaldık o gün birbirimizden anlatmaya çalıştığım bu benim,ve telafi edelim diyorum Nail abime bunu
        Olur tabii...Hurma memleketi zaten hergün tüketiyoruz hurma,spıderman olduk... Şaka bir yana çok güzel hurmalar var özellikle Medine hurmaları çok güzel...
        Ankara ya hep gitmek istemişimdir.Öğrencilik yıllarında Eskişehirde okurken (1999-2004) bir defaya mahsus trenle gittim günü birlik.O günde yağmurluydu.Tren istasyonundan Mc Donalds ın olduğu uzun geniş bir cadde vardı oraya kadar yürümüştüm.
        Sende Eskişehir e mutlaka gelmişsindir.Ankara dan bir çok arkadaşım vardı Eskişehir e sırf eğlence mekanları için gelen
        Şimdi aklımda ailecek gelmek var Anıtkabir ziyareti vs.O zaman mutlaka bir şekilde görüşürüz.
        Riva da tanıştık ama muhabbet edemedik kimseyle ben erkenden ayrıldım.İlk buluşma vs kalabalıktı baya herkes oturup konuşma fırsatı olmuyor.AMa MDN yi yakından görcez artık kısmet olursa gelirsek ve tabii o güne kadar satmazsan..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
          Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
          Olur tabii...Hurma memleketi zaten hergün tüketiyoruz hurma,spıderman olduk... Şaka bir yana çok güzel hurmalar var özellikle Medine hurmaları çok güzel...
          Ankara ya hep gitmek istemişimdir.Öğrencilik yıllarında Eskişehirde okurken (1999-2004) bir defaya mahsus trenle gittim günü birlik.O günde yağmurluydu.Tren istasyonundan Mc Donalds ın olduğu uzun geniş bir cadde vardı oraya kadar yürümüştüm.
          Sende Eskişehir e mutlaka gelmişsindir.Ankara dan bir çok arkadaşım vardı Eskişehir e sırf eğlence mekanları için gelen
          Şimdi aklımda ailecek gelmek var Anıtkabir ziyareti vs.O zaman mutlaka bir şekilde görüşürüz.
          Riva da tanıştık ama muhabbet edemedik kimseyle ben erkenden ayrıldım.İlk buluşma vs kalabalıktı baya herkes oturup konuşma fırsatı olmuyor.AMa MDN yi yakından görcez artık kısmet olursa gelirsek ve tabii o güne kadar satmazsan..
          Nail abim Anıtkabir ziyaretlerimizi gelenekselleştirme amacındayız sen ailenle ne zaman gelirsen sana eşlik etmeye hazırız biz her zaman bekleriz inşallah kısmet olurda yakın zamanda görüşürüz Büyük Türkiye buluşması Eskişehirde olsursa hem seninde gelmen sana güzel bi nostalji olur

Yorum

Makina iyidi kaçırmayım dedim...

IMG-20110610-00099 by skydroll, on Flickr

IMG-20110610-00103 by skydroll, on Flickr

IMG-20110610-00104 by skydroll, on Flickr

IMG-20110610-00107 by skydroll, on Flickr

Hi-Fi sevenlere....

IMG-20110610-00108 by skydroll, on Flickr
            IMG-20110531-00072 by skydroll, on Flickr

Yorum

Nail abi bi hemi motor gördüm sanki hasss

Yorum

Sesini duysan motorun titretiyo resmen...
                Gaza dokunduğunda aracın kasası sola yatıyor desem

Hava alıkları falan var kaputta.Tarz bir makina yaa..

Yorum

Abi ben bunu görürsem bayılırım
                  Gazına dokunursam kalpten giderim

Yorum

Bunun gaz pedalı yoktur, uçaklardaki gibi kol falan vardır muhtemelen :P :P Kaputunun altında da gaz türbini mi var ne
                    2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
                      Makina iyidi kaçırmayım dedim...

IMG-20110610-00099 by skydroll, on Flickr

IMG-20110610-00103 by skydroll, on Flickr

IMG-20110610-00104 by skydroll, on Flickr

IMG-20110610-00107 by skydroll, on Flickr

Hi-Fi sevenlere....

IMG-20110610-00108 by skydroll, on Flickr
                      IMG-20110531-00072 by skydroll, on Flickr

böle fotoğrafları paylaşmayalım lütfen bunları görüp iç geçirince insigniaya binesim gelmiyor

Yorum

bu arabistan böle bütün arabalar ultra lüks sınıfta insan nereye bakıcanı şaşırıyor)
                        2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Siparişleri toparladım beyler...
                          Ama dönüşüm 1 hafta daha uzadı.

1 hafta daha vaktim var.Zymol ve Swisswax gibi ürünlere ulaşamadım henüz ama çabalarım sürüyor.
                          Burda baya bir potansiyel var ama bu işlerle adam gibi uğraşan yok.Forum ları yok.İngilizce bilmiyolar.Zaman problemi var bide...Namaz vakitleri Hastane hariç heryer kapanıyor.Biraz sıkıntılı yanii...
                          Forumdaki arkadaşların siparişleri kendimede bir kaç değişik bişiler aldım...

IMG-20110622-00122 by skydroll, on Flickr

2011-01-15 23.17.56 by skydroll, on Flickr

IMG-20110622-00123 by skydroll, on Flickr

IMG-20110622-00124 by skydroll, on Flickr

Yorum

ultimate waxları döşemişssin nail başkaan
                            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Nail abi, detailing fırçası, jant fırçası ve dış kısım plastik temizleyici-parlatıcı istesem alabilir misin? Fiyatları nasıl olur bir de o da önemli
                              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

supreme shıneların fıyatı nedır naıl baba orada ?
                                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

İşleniyor...
                                X