Captivaya yapicaksan bence colli 476s al ben babaminkine uyguladım araba ilk alındığında kil +srp+476s 7 8 ay koruma süresi oldu St de benim konu var ordan bakabilirsin
FK1000p ye iyi dediler Colli öneren olmadı ama sen daha iyi diyorsan ondan alıyım. Şu Captiva lı konuyu bulamadım aradım da.
Colli koyu renklerde siyahda iyi. 476s beyazlarda kullanılıyor.
Listeyi yapıyorum Murat kardeşim senide ekledim..Sana da bir wax gider birde silme bezi...Veya Spray parlatıcılar var her yıkama sonrası onlar aslında en iyisi wax adamı yoruyor...Ayarlarım bişiler sen merak etme...
Teşekkürler Nail abi
Waxı silmek için bezlerden varsa Murat abiye aldığından bana da al bir tane Ayrıca bu Meguiarsın sarı jant temizleme fırçası burda pahalı geldi bana 36 tl falandı bir de stoklarda yok orda ucuza varsa bir tane de ondan
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Listeyi yapıyorum Murat kardeşim senide ekledim..Sana da bir wax gider birde silme bezi...Veya Spray parlatıcılar var her yıkama sonrası onlar aslında en iyisi wax adamı yoruyor...Ayarlarım bişiler sen merak etme...
Eyvallah kardesim benim sen biliyosun aracı kafana gore bişeyler uydurursun artık bende Bakudeyim çok sık giremiyorum foruma cepten girdim. Şimdiden teşekkürler...
Delisiniz siz. Nerde bir oto/boya/kaporta kelimesi geçse aklıma ilk gelen isimler, turkuaz, iatros, skydroll ... ihihi
Orjinal yazı sahibi: iatros
Miktar Sınırın yoksa sipariş listesi yapayım tr e gelince ücretleri hallederiz eşsegin aklına karpuz kabuğu düşürdün
Mehmet abi bu iş çok tehlikeli adamın kanına girdi mi bitmiştir. Bulaşması ise insan duyuları ila oluyor. Koku alma, görme, dokunma. Topluca 28.05.2011 de yaptığımız detailing gününde video ve resimler mevcut. Tekrar bir izle ne demek istediğim daha iyi anlaşılır. http://i672.photobucket.com/albums/v...y/6f4e498b.mp4
Bende şimdi skydroll Nail kardeşimizin paylaştığı fotoları görünce gözlerim parladı.
Sana da bulaşır ise istanbula taşınırsın söylim. Amman dikkat
Amann Nail abim e-bay gibi olmuşun valla bende bişey isteyecem ama benim detailingle bi işim olmadığı için banada 2 gofret 3 çikolata al eskiden yurt dışına gidenler ya çikolata ya incik boncuk getirirlerdi
Bu arada Nail abi resmini koymuşsun yakışıklı adammışsın vesselam
Amann Nail abim e-bay gibi olmuşun valla bende bişey isteyecem ama benim detailingle bi işim olmadığı için banada 2 gofret 3 çikolata al eskiden yurt dışına gidenler ya çikolata ya incik boncuk getirirlerdi
Ben seni detailing meraklısı yaparım Emrecim merak etme sen...
2 fıs fıs ürün aldıkmı MDN ye tamamdır virüs girdi demektir...
Aklında ne varsa söyle kardeşim istediğin emrin olur..
Çikolata fındık fıstık evet zamanında Türkiye de bulunmayan Özellilke Alman çikolataları ne meşhurdu dimi..Bayılırdık walla...
Göçmen (Boşnak) olduğumuz için balkanlardan gelen standart donanım yüklenmiş..Uzun boy açık renk ten renkli gözler...
Ama kendimize bakamıyoruz tabiki 20 li yaşlarda body building vs atmaca gibi yürüyoduk..Şimdi göbek sigara hafif alkol derken biraz saldık..Teşekkür ederim düşüncelerin için önemli olan iç güzelliği demişler o daha kalıcı gerisi yalan ...
Ben seni detailing meraklısı yaparım Emrecim merak etme sen...
2 fıs fıs ürün aldıkmı MDN ye tamamdır virüs girdi demektir...
Aklında ne varsa söyle kardeşim istediğin emrin olur..
Çikolata fındık fıstık evet zamanında Türkiye de bulunmayan Özellilke Alman çikolataları ne meşhurdu dimi..Bayılırdık walla...
Göçmen (Boşnak) olduğumuz için balkanlardan gelen standart donanım yüklenmiş..Uzun boy açık renk ten renkli gözler...
Ama kendimize bakamıyoruz tabiki 20 li yaşlarda body building vs atmaca gibi yürüyoduk..Şimdi göbek sigara hafif alkol derken biraz saldık..Teşekkür ederim düşüncelerin için önemli olan iç güzelliği demişler o daha kalıcı gerisi yalan ...
Allah razı olsun Nail abim ne isteyecem , sen sağ salim dönde vatana ben başka bişey istemiyorum abim...
deiğim gib arabistana giden hurma getirirdi almanyaya giden alaman çukulatası getirdi hey gidi günler hey be Nail abi
Yok abi o donanımlar hala mevcut gibi bi kaç resminde fark ettim zaten
daha yüz yüze tanışamadık ama inşallah bir gün mutlaka tanışırız bi ankaraya yolun düşerse mutlaka bekliyorum Nail abi...
Yorum