Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arabistan dan Selamlar....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Arabistan dan Selamlar....

Orjinal yazı sahibi: Hasan
    Orjinal yazı sahibi: iatros
    Captivaya yapicaksan bence colli 476s al ben babaminkine uyguladım araba ilk alındığında kil +srp+476s 7 8 ay koruma süresi oldu St de benim konu var ordan bakabilirsin
    FK1000p ye iyi dediler Colli öneren olmadı ama sen daha iyi diyorsan ondan alıyım. Şu Captiva lı konuyu bulamadım aradım da.
    Colli koyu renklerde siyahda iyi. 476s beyazlarda kullanılıyor.
    2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Nail ben ne istesem bilemiyorum Sen benim için bişeyler al sen daha iyisini bilirsin.Araba dediğin siyah olur
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
        Nail ben ne istesem bilemiyorum Sen benim için bişeyler al sen daha iyisini bilirsin.Araba dediğin siyah olur
        Araba dediğin siyah olur...Sanada bi wax alayım abi...Gold Class gider uzaay aracına

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
          Orjinal yazı sahibi: Seyyah
          Araba dediğin siyah olur...Sanada bi wax alayım abi...Gold Class gider uzaay aracına
          Allah razı olsun Nail kardeşim
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Nailcim benim beyaz melek içinde uygun gorduğun urunleri alirsan sevinirim ben bu isten pek anlamadigim için marka falan belirtmedim.

Yorum

Listeyi yapıyorum Murat kardeşim senide ekledim..Sana da bir wax gider birde silme bezi...Veya Spray parlatıcılar var her yıkama sonrası onlar aslında en iyisi wax adamı yoruyor...Ayarlarım bişiler sen merak etme...

Yorum

Yorum

Teşekkürler Nail abi
                  Waxı silmek için bezlerden varsa Murat abiye aldığından bana da al bir tane Ayrıca bu Meguiarsın sarı jant temizleme fırçası burda pahalı geldi bana 36 tl falandı bir de stoklarda yok orda ucuza varsa bir tane de ondan
                  Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                  Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                  VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Listeyi yapıyorum Murat kardeşim senide ekledim..Sana da bir wax gider birde silme bezi...Veya Spray parlatıcılar var her yıkama sonrası onlar aslında en iyisi wax adamı yoruyor...Ayarlarım bişiler sen merak etme...
                    Eyvallah kardesim benim sen biliyosun aracı kafana gore bişeyler uydurursun artık bende Bakudeyim çok sık giremiyorum foruma cepten girdim. Şimdiden teşekkürler...

Yorum

Swisswax da mı var Arap da yahu swisswax varsa benim digerleri iptal olsun sadece swisswax olsun
                      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Swisswax da mı var Arap da yahu swisswax varsa benim digerleri iptal olsun sadece swisswax olsun
                        Yok Ömür Swiss Waxı ben söyledim Nail e. Zymöl yoksa Swiss Wax da olabilir dedim.
                        İnşallah herhangi birini iyi fiyata bulur.
                        2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                          muhaha

Delisiniz siz. Nerde bir oto/boya/kaporta kelimesi geçse aklıma ilk gelen isimler, turkuaz, iatros, skydroll ... ihihi

Miktar Sınırın yoksa sipariş listesi yapayım tr e gelince ücretleri hallederiz eşsegin aklına karpuz kabuğu düşürdün
                          Mehmet abi bu iş çok tehlikeli adamın kanına girdi mi bitmiştir. Bulaşması ise insan duyuları ila oluyor. Koku alma, görme, dokunma. Topluca 28.05.2011 de yaptığımız detailing gününde video ve resimler mevcut. Tekrar bir izle ne demek istediğim daha iyi anlaşılır. http://i672.photobucket.com/albums/v...y/6f4e498b.mp4

Bende şimdi skydroll Nail kardeşimizin paylaştığı fotoları görünce gözlerim parladı.
                          Sana da bulaşır ise istanbula taşınırsın söylim. Amman dikkat
                          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Amann Nail abim e-bay gibi olmuşun valla bende bişey isteyecem ama benim detailingle bi işim olmadığı için banada 2 gofret 3 çikolata al eskiden yurt dışına gidenler ya çikolata ya incik boncuk getirirlerdi
                            Bu arada Nail abi resmini koymuşsun yakışıklı adammışsın vesselam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                              Amann Nail abim e-bay gibi olmuşun valla bende bişey isteyecem ama benim detailingle bi işim olmadığı için banada 2 gofret 3 çikolata al eskiden yurt dışına gidenler ya çikolata ya incik boncuk getirirlerdi
                              Ben seni detailing meraklısı yaparım Emrecim merak etme sen...
                              2 fıs fıs ürün aldıkmı MDN ye tamamdır virüs girdi demektir...
                              Aklında ne varsa söyle kardeşim istediğin emrin olur..

Çikolata fındık fıstık evet zamanında Türkiye de bulunmayan Özellilke Alman çikolataları ne meşhurdu dimi..Bayılırdık walla...

Göçmen (Boşnak) olduğumuz için balkanlardan gelen standart donanım yüklenmiş..Uzun boy açık renk ten renkli gözler...
                              Ama kendimize bakamıyoruz tabiki 20 li yaşlarda body building vs atmaca gibi yürüyoduk..Şimdi göbek sigara hafif alkol derken biraz saldık..Teşekkür ederim düşüncelerin için önemli olan iç güzelliği demişler o daha kalıcı gerisi yalan ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                                Ben seni detailing meraklısı yaparım Emrecim merak etme sen...
                                2 fıs fıs ürün aldıkmı MDN ye tamamdır virüs girdi demektir...
                                Aklında ne varsa söyle kardeşim istediğin emrin olur..

Çikolata fındık fıstık evet zamanında Türkiye de bulunmayan Özellilke Alman çikolataları ne meşhurdu dimi..Bayılırdık walla...

Göçmen (Boşnak) olduğumuz için balkanlardan gelen standart donanım yüklenmiş..Uzun boy açık renk ten renkli gözler...
                                Ama kendimize bakamıyoruz tabiki 20 li yaşlarda body building vs atmaca gibi yürüyoduk..Şimdi göbek sigara hafif alkol derken biraz saldık..Teşekkür ederim düşüncelerin için önemli olan iç güzelliği demişler o daha kalıcı gerisi yalan ...

Allah razı olsun Nail abim ne isteyecem , sen sağ salim dönde vatana ben başka bişey istemiyorum abim...
                                deiğim gib arabistana giden hurma getirirdi almanyaya giden alaman çukulatası getirdi hey gidi günler hey be Nail abi
                                Yok abi o donanımlar hala mevcut gibi bi kaç resminde fark ettim zaten
                                daha yüz yüze tanışamadık ama inşallah bir gün mutlaka tanışırız bi ankaraya yolun düşerse mutlaka bekliyorum Nail abi...

Yorum

İşleniyor...
                                X