Ben de doğma büyüme üniversite yıllarına kadar ISPARTA lıyım. Güller diyarından yani.
Bu arada Bu Cemil Abi de bi iş var diyordum Becerikli canayakın falan. MEğer hemşerimizmiş de ondan mış )
Ben de doğma büyüme üniversite yıllarına kadar ISPARTA lıyım. Güller diyarından yani.
Bu arada Bu Cemil Abi de bi iş var diyordum Becerikli canayakın falan. Meğer hemşerimizmiş de ondan mış )
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
nüfustan kütüğe baktırdık, 1863 doğumlu büyüklerimizden itibaren Çorum/Merkez doğumluyuz, daha öncesi yok, öğrendiğimiz kadarıyla kütükte karışıklık olmaması adına Atatürk geçmiş kayıtları yaktırmış. yaşadığımız yerde Çorum ama ben değiştirmeyi düşünüyorum
Bu arada Bu Cemil Abi de bi iş var diyordum Becerikli canayakın falan. MEğer hemşerimizmiş de ondan mış )
Orjinal yazı sahibi: mehmet
DrDilmen, hemşeriliğin ötesinde, aynı zamanda da ilk üç harf içinde bir yakınlığımız söz konusu, (Cemil&Cem olarak tabiî ki) valla bizi kıskananlar çatlamaya başladı bile ihihi haha
Tanıştığıma çok sevindim, kısa zamanda yüz yüze görüşme temennisiyle…
Yorum