Duyuru

Collapse
No announcement yet.

InsigniaTeam Tişörtleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: InsigniaTeam Tişörtleri

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
    Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
    Şapka + t-shirt en fazla 20 lira eder hatta daha düşük gerisini siz düşünün
    Emre, sen bu işlere daha vakıf birisin, piyasayı daha iyi biliyorsun, oturup güzel bir plan yapmakta yarar var. Bu hepimiz için daha hayırlı olacaktır.
    Abi yapılabilirdi ama yapılmışın üstüne yapı eklemek yapıyı bozar
    Deprem yönetmeliğine uyuyorsa sorun olmaz yav

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
      Emre, sen bu işlere daha vakıf birisin, piyasayı daha iyi biliyorsun, oturup güzel bir plan yapmakta yarar var. Bu hepimiz için daha hayırlı olacaktır.
      Yok yok Temelde sarsılır o zaman

Yorum

Yok yok Temelde sarsılır o zaman
        Müracat belediye abi ozaman Gerçi güzel Türkiyemizde yasamı kaldı,insanlara saygımı kaldı...

Yorum

Gene espriyi patlatmışsın NURİ... haha

Yorum

Gene espriyi patlatmışsın NURİ... haha
            haha

Yorum

Nurettin,senin giydiğin tshirtün bedeni ne? Sanırım bana uyar 1 tane alırım,hatta bagajında ise birgün gelir elden alırım
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Merhaba Bülent abi
                Müsait olduğunda uğrayabilirsin.
                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Merak ettiğim konulardan biri bu t-shirt satışından elde edilecek bi kar var ortada (iyi bir kar)bu site içi etkinliklerde mi kullanılacak ?

Yorum

Merak ettiğim konulardan biri bu t-shirt satışından elde edilecek bi kar var ortada (iyi bir kar)bu site içi etkinliklerde mi kullanılacak ?
                    alala

Yorum

Emre bu soruyu sorman bile ayıp , kar amaçlı bir şey güdülmüyor birde bizler senin gibi ticaret adamı değiliz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

Emre bu soruyu sorman bile ayıp , kar amaçlı bir şey güdülmüyor birde bizler senin gibi ticaret adamı değiliz
                        Yok abi neresi ayıp benim yazdığımı ne acıdan okunduğu önemli artnniyet arayan art niyet bulur,
                        eğer ki bu şekildede sitemize fayda sağlayabiliriz böyle ürünlerin gelirleriyle yapılacak olan etkinliklerde sponsorlar harici kaynaklarımız olmuş olur burası bi club sonucta sosyal etkinlikle beraber sitenin gelişimi icin ticari faaliyetlerde bulunabilir neden bu şekilde yorumladın ki
                        artık anlıyamıyorum sizi inan ki hiç bişey sorulmayacak mı sorulan hiç bişey güzelce cevaplanmayacak mı doğru bişey konuşmak ne zamandır bu kadar hoş görüsüz karşılanır oldu ya?

Yorum

Arkadaşlar fiyatı sizin belirlemeniz uygun olur diye düşünmüştük.
                          Hasan kardeşimiz icinden gelen bir fiyat biçti.
                          Sizden de onay yada alternatif fiyat önerisi bekliyoruz.
                          Ondan sonrada sırası ile istekte bulunan arkadaşlardan listemizi yapıp gönderimleri yaparız.
                          Kargo bedeli hariç düşünün lütfen.
                          Saygılar.
                          [/quote] yahu bu işi anlamadım ben bir tişört yaptırıldıysa bunun tanesini şu fiyata yaptırdık alm ak isteyenlere verilir dersiniz... hasanın içinden gelen alinin içinden gelen fiyat diye bir şey olmaz nurettin kaça yaptırdıysan söyle insanlar alsın hee varsa sitenin bir ihtiyacı veya borcu aramızda para toplar öderiz öyle mendilci çoçuklar gibi gönlünden ne koparsa zihniyeti yakışmaz bize bu sitede paylaşım yapıp dostluklar kuruyoruz ticaret yapmıyoruz

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Çok manidar ve anlamlı bi mesaj olmuş volkan abim,

Sitemizin 2 kurucu ve iki yönetici üyesiyle beraber sitemizde ki fikir alışverişine fırsat tanıyamayan bi kısıtlılık mevcut,
                            Benim bildiğim bi paylaşım yapılırken bireysel imkanlarla sunulmayacaksa yada bireysel bi etkinlik olmayacaksa bununla ilgili bir konu acılır nasıl yapalım arkadaşlar sizin fikriniz nedir diye sorulur,
                            her ilin üyeleri ile temasta olan moderatörleri olur ve bu moderatörler fikir birliğine yardımcı olur
                            bizim sitemizde ,
                            bu benim malım burda kararları ben veririm bizim dediğimiz olacak bunu yapmayın şunu yapamassınız kurallarda yazmasına gerek yok biz bu mesajıda sileriz konuyuda kitleriz bunu ekleriz mantalitesi ile yürütülmesi üyelerden önce dış faktörleri koruma eyilimine gecilmesi zaman içinde güzelim Sitelerin erozayana uğramasına sebebiyet verir...

Bu t-shirt konusuda bunlardan biri olarak bununla ilgili bir konu acılsaydı ve arkadaşlar Sitemiz için t-shirt yaptırmak istiyoruz birlik ve bütünlüğümüzü simgeliyecek etkinliklerde bi ekip ruhunu temsil edecek bu konuda sizlerin fikirleri düşünceleri nelerdir bu iş ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşımları bekliyoruz dense en basitinden ben fikrimi sunar bi t- shirt 'ü ben 5 liraya mal ederim illere toplu kargo ile gönderim yapabilirim derdim yada bu konu ile ilgisi olan bi arkadaş başka bi fikir sunabilirdi herşey çok daha olumlu ve birleştirici olurdu,

Ne yazık ki artık sitemizde bu işler böyle yürümüyor burası benim malım zihniyeti kişileri üyeleri adam yerine koymamak sorulara en anlamsız cevap olarak cevap vermemek gibi durumlar söz konusu oldu,

şayet her konuda her bireyi her üyemizi en küçüğünden en büyüğüne bir karar verici gibi görebilseydik emin olun çok daha büyük adımlara ve sitemize çok daha faydalı işlere imza atardık...

Saygılar ve sevgilerimle

Yorum

Yapmayın etmeyin millet ötesi bir tişört..sırf markalı diye bir tişörte verilen paraları insignia team tişörtleri için mi esirgeyeceğiz? 1 team tshirtimi 10 adidas tshirte değişmem bu böyle biline
                              T-shirt işiyle ilgilenecek kişiler, ilgilenmesi en münasip kişiler (tekstil işiyle uğraşanlar ve logo tasarlayacaklar)arasından forum ortamında yapılacak oylamayla karara bağlanır, bu kişilere ne yapacağı konusunda yol gösteren bir oylama yahut oylamalar da yapılır( mesela "tshirtlerin üstüne a- plaka numarasının son üç hanesi b- yaş c- forumdaki nickname d-geldiği ili gösteren plaka numarası yazılsın" şeklinde bir oylama). Bu oylamalarda en çok tercih edilen neyse onun yapılmasına karar verilir, siparişler alınır. T- shirt'ün imali ile ilgilenen kişi bize kaça malettiğini söyler. ardından siparişi verenler, bu maliyetten düşük olmamak kaydıyla, bir tshirtü istedikleri fiyata alabilirler. Fazladan oluşacak toplam meblağı ( ki bu aşamada kimin ne kadar para verdiğine asla değinilmemeli) tshirt bastıran arkadaş forumda herkese açıklar.bu meblağ belki de bir sonraki buluşmamızı renklendirmek adına ufak tefek te olsa güzel şeylere harcanabilir.

Bütün bunlar bana pek imkansız gibi gözükmüyor, yoksa ben mi çok toyum ?? huh huh

2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Vallaha düşünen yapanlardan Allah razı olsun.
                                Fatih başkan Bu raftingte hediye vermişti. Giyemeye kıyamadığımdan duruyordu. Bugün giyip bir semaver yaptım. 1 aydır canımı okuyan bel ağrıma iyi geldi
                                Abi naptınız bu tişortlara. Daha da boşuna giyip kirletmem, kimseye de vermem

2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

İşleniyor...
                                X