Arkadaşlar baskı ve t-shirt konusunda toptancılarımla telde görüştüm şapka ve bayrak vs ileilgili her türlü şeyi çok yüklü adet katogorisinde bizler için yapabileceklerini söylediler 3 renk olarak yaptırılabilir bayanlara pembe çocuklara beyaz erkeklere siyah 3 baskı ön arka logo ve dediğim gibi il kodu olabilir
bu konuyu değerlendirelim derim
Emre, orjinal logo çalışmalarını benden istemeyi unutma...
Emre güzel bir konuya değinmiş sin katkında olacağını düşünüyorum şu an Nurettin bey bu işin açılışını yapmış 50 tane yaptırmış bundan sonra yapılacak ürünleri takım halinde düşünürüz sadece tişört olarak değil zaten şapka olayınıda çağrı araştırmıştı ama maliyetler pahalı idi tabi bizim asli işimiz tekstilcilik olmadığı için az miktardaki ürünlerin maliyetleri pahalı oluyor bu konuda aldığın fiyatları bizimle Pm den paylaşırsan sevinirim.
Tişört + Şapka güzel bir takım olur
Yani işte ben her buluşmada söyledim aslında Fatih abi benim işim bu ben bu konuda elimden geleni yaparım,eğer bi paylaşım,ya beyler siz ne diyorsunuz üyelerimiz bu konuda fikri olanlar yardımcı olabilecekler diyipte bi görüş alınsaydı ben ilk gün dediğim gibi elimden geleni yapardım ama malesef ki paylaşılmadan yapılmış bu t-shirtler,
şapka,t-shirt,bayrak,flama,rozet,sticker,yağmurluk vs.. her şeyi en uygun en kaliteli şekilde yaptırabilirim....
neyse güzel olmuş ama ellerinize sağlık...
Arkadaşlar baskı ve t-shirt konusunda toptancılarımla telde görüştüm şapka ve bayrak vs ileilgili her türlü şeyi çok yüklü adet katogorisinde bizler için yapabileceklerini söylediler 3 renk olarak yaptırılabilir bayanlara pembe çocuklara beyaz erkeklere siyah 3 baskı ön arka logo ve dediğim gibi il kodu olabilir
bu konuyu değerlendirelim derim
Emre, orjinal logo çalışmalarını benden istemeyi unutma...
Beraber yaparız çalışmasını abi
Senin elinden gecmeden olmaz o iş
Bu arada baya adetli cam direkli araba Türk bayraklarını hazırlattım Bütün isteyen üyelerimize hediyem olacaktır...
Emre abicim zahmet etmişsin ya Emeğine sağlık...
T-shirt olayını halledelim derim bir an önce. 5 Haziran'da ki buluşmaya yetiştirebilir miyiz?
Adedini yüksek tutup fiyatı minimuma cekeceğim ama bakalım bi çalışma yaptırabilirim yetişmeyebilir birde bu konuda bi liste yapmamız gerekecek beden renk ve istenilen il kodu gibi...
Emrecim plaka kısmı kişiye özel yapılabilirmi ? Mesela sadece "606" gibi
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Orjinal yazı sahibi: Ryoichi
Bu arada baya adetli cam direkli araba Türk bayraklarını hazırlattım Bütün isteyen üyelerimize hediyem olacaktır...
T-shirt olayını halledelim derim bir an önce. 5 Haziran'da ki buluşmaya yetiştirebilir miyiz?
Adedini yüksek tutup fiyatı minimuma cekeceğim ama bakalım bi çalışma yaptırabilirim yetişmeyebilir birde bu konuda bi liste yapmamız gerekecek beden renk ve istenilen il kodu gibi...
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Emrecim plaka kısmı kişiye özel yapılabilirmi ? Mesela sadece "606" gibi
Orjinal yazı sahibi: Ryoichi
Abi herkes yanında numarasını belirtebilir ama bunun amacı hangi ilden gelindiğini belirtsin simgelesin diye hani o zaman herkes kendine özel rakamı ister ortalık karışır bir anda
ama ben bu işe karışmamaya karar verdim bunu Nurettin abi başlatmış madem adam devamını getirsin...
Abi herkes yanında numarasını belirtebilir ama bunun amacı hangi ilden gelindiğini belirtsin simgelesin diye hani o zaman herkes kendine özel rakamı ister ortalık karışır bir anda ama ben bu işe karışmamaya karar verdim bunu Nurettin abi başlatmış madem adam devamını getirsin...
Emre, herkese ayrı ayrı tişört olmaz, ayrıca maliyeti çok artırır, Sadece il plaka numarasının yazılması olabilir ama bu bile maliyeti artırır.
İnsigniaTeam üyelerinin bu konuda biraz daha makul düşünmesini temenni ediyorum
Arkadaşlar fiyatı sizin belirlemeniz uygun olur diye düşünmüştük.
Hasan kardeşimiz icinden gelen bir fiyat biçti.
Sizden de onay yada alternatif fiyat önerisi bekliyoruz.
Ondan sonrada sırası ile istekte bulunan arkadaşlardan listemizi yapıp gönderimleri yaparız.
Kargo bedeli hariç düşünün lütfen.
Saygılar.
Abi herkes yanında numarasını belirtebilir ama bunun amacı hangi ilden gelindiğini belirtsin simgelesin diye hani o zaman herkes kendine özel rakamı ister ortalık karışır bir anda ama ben bu işe karışmamaya karar verdim bunu Nurettin abi başlatmış madem adam devamını getirsin...
Emre, herkese ayrı ayrı tişört olmaz, ayrıca maliyeti çok artırır, Sadece il plaka numarasının yazılması olabilir ama bu bile maliyeti artırır.
İnsigniaTeam üyelerinin bu konuda biraz daha makul düşünmesini temenni ediyorum
Şapka + t-shirt en fazla 20 lira eder hatta daha düşük gerisini siz düşünün
Emre, sen bu işlere daha vakıf birisin, piyasayı daha iyi biliyorsun, oturup güzel bir plan yapmakta yarar var. Bu hepimiz için daha hayırlı olacaktır.
Şapka + t-shirt en fazla 20 lira eder hatta daha düşük gerisini siz düşünün
Emre, sen bu işlere daha vakıf birisin, piyasayı daha iyi biliyorsun, oturup güzel bir plan yapmakta yarar var. Bu hepimiz için daha hayırlı olacaktır.
Abi yapılabilirdi ama yapılmışın üstüne yapı eklemek yapıyı bozar
Yorum